محصولات دسته مهندسی شیمی
دانلود کتاب روشهای شناسایی و آنالیز مواد انتشارات دانشگاه علم و صنعت
اسید سولفوریک
تاریخچه اسید سولفوریک
ویژگی های اسید سولفوریک
کاربردهای اسید سولفوریک
خطرات اسید سولفوریک برای سلامتی انسان
پلی اتیلن ها
ساختار و ویژگی های پلی اتیلن
انواع پلی اتیلن
پلی اتیلن های سبک
پلی اتیلن های سبک خطی
پلی اتیلن با وزن مولکولی بسیار بالا
کاربرد پلی اتیلن ها
پاورپوینت کاتالیزور به زبان لاتین
جزوه کامل درس کاربرد ریاضیات به صورت دست نویس
جزوه کامل نانو به صورت دستنویس
جزوه کامل درس خوردگی به صورت دست نویس
پلی اتیلن
انواع پلی اتیلن
پلی اتیلن سنگین
پلی اتیلن سبک
پلی اتیلن ترفتالات
انواع پت
پلی اتیلن
ساختار و ویژگی های پلی اتیلن
انواع پلی اتیلن
پلی اتیلن ترفتالات
انواع پت
پلی اتیلن سنگین
پلی اتیلن های سبک
پلی اتیلن های سبک خطی
پلی اتیلن با وزن مولکولی بسیار بالا
انجماد
خشک کردن انجمادی
مزایای استفاده از خشک کن های انجمادی
کاربرد های خشک کردن انجمادی
زیست توده (بیوماس) و بیوگاز حاصل از آن یکی از انواع انرژی است که می تواند از زباله یا کشت گیاهان مخصوص به دست آید و می توان جانشین بخشی از انواع دیگر انرژی شود
کاتالیزور ماده ای است که سرعت واکنش شیمیایی را افزایش می دهد کاتالیزور در ابتدا با مواد اولیه تشکیل پیوند می دهد و آنها را به محصول تبدیل می کند
صنایعی که فرایند تولیدشان نیاز به مصرف آب فراوان دارد موجب ایجاد پساب با حجم وغلظت آلودگی بالا می گرددوبه این ترتیب برای محیط زیست وبه خصوص برای آبهای زیرزمینی خطرات فراوان دارندفرایندهای بی هوازی از جمله روشهای تصفیه این فاضلابها محسوب می شود ،
جن فعال دراثر وجود مواد غذایی کافی درفاضلاب ومقدار کافی اکسیژن ازرشد وتکثیر انواع مختلف باکتری ها وهمچنین میکروارگانیسم های دیگر به وجود می آید لجن به طور معمول شامل ذراتی است( فلوک ها) که درداخل وروی آن ها فرآیندهای زیستی بیولوژیکی انجام می گیرد
ناپایدار نمودن آلاینده های موجود در فاضلاب و ته نشین نمودن آنها اساس تصفیه فاضلاب را تشکیل می دهد
ویژگیهای قابل ملاحظه فرایند جداسازی غشایی، جداسازی بدون تغییر فاز می باشد لذا از تشكیل فاز دوم اجتناب شده و صرفه جویی قابل ملاحظه ای در مصرف انرژی به عمل می آید
بخش عمده ای از واحدهای علمیاتی انتقال جرم مربوط به تماس دو فاز غیر قابل امتزاج گاز مایع می باشد مهمترین واحدهای عملیاتی گاز مایع عبارتند از
ویژگی های میكروبی آب آشامیدنی مبنای قضاوت در مورد تعیین قابلیت شرب آبها از نقطه نظر بیولوژیكی قرار می گیرد اصولاً آبی كه به مصرف می رسد، باید از میكروارگانیسم های بیماریزای شناخته شده و باكتری های نشانگر عاری باشد آب آشامیدنی شبكه استریل نیست پس می تواند حاوی میكروب غیربیماریزا باشد
ساده ترین روش تصفیه آب با اشعهUV می باشد که فقط نیاز به بطریهای پلاستیکی شفاف یا شیشه ای و نور خورشید دارند
یکی از بزرگترین کاربردهای نانوفناوری حل مشکل کمبود جهانی آب شیرین است
نیروگاه بخاری از نظر ترمودینامیک یک ماشین حرارتی است که در آن دیگ بخار ، به عنوان منبع گرما کار می کند