
محصولات دسته صنایع غذایی
پنیر فرآورده غذایی ای است که از شیر بریده شده (ترش شده) حیوانات تهیه می شود معمولاً در تهیه پنیر از شیر گاو استفاده می کنند؛ گرچه گاهی شیر بز، گوسفند یا حتی گاومیش هم به کار می رود اغلب، برای ترش کــردن شیر از پنیر مایه استفاده می کنند ولی گاهی سرکه یا آب لیمو هم به کار می رود پنیر مایه، آنزیمی است که در قدیم از بافت داخلی شکم گوساله بدست می آمد ا
امروزه تقریباً در هر جایی، از مقالات و کتابهای علمی و تخصصی تا اخبار شبانگاهی و حتی تبلیغ وسایل دستفروشان مترو، با واژه «نانو» برخورد میکنیم؛ اما این واژه به چه معنایی است و چرا فناوری نانو از اهمیت خاصی برخوردار است؟ چرا وسایلی که با استفاده از این فناوری ساخته شدهاند دارای ویژگیهای متمایزی نسبت به همنوعان معمولی خود هستند؟ ما در قالب سلسله
پروبیوتیک ¬ها، به عنوان اجزای غذایی میکروبی زنده ¬ای تعریف می¬ شوند که دارای اثرات سودمند بر روی سلامتی انسان می¬ باشند بیشتر باکتری¬های پروبیوتیک به جنس بیفیدوباکتریوم و لاکتوباسیلوس¬ ها تعلق دارند مطالعات زیادی اثرات سودمند پروبیوتیک¬ ها را بر روی بیماری¬ های روده ¬ای و معده ¬ای، فعالیت¬ های ضد میکروبی، افزایش متابویسم لاکتوز، کاهش کلسترول خون،
نگهدارنده غذایی ماده ای است شیمیایی که به مواد مختلف مانند مواد غذایی، دارویی، بیوشیمیایی، رنگ ها، آرایشی و بهداشتی، چوب و بسیاری از محصولات دیگر اضافه می شود این مواد از تخریب و رشد میکروبی و ی تغییرات شیمیایی ناخواسته جلوگیری می کنند
افزایش طول عمر مواد غذایی و نگهداری از آن ها به دو روش فیزیکی و شیمیایی انجام می گیرد روش هایی همچون خشک کردن،
پاورپوینت پرورش قارچ خوراکی در منزل
فایل کروماتوگرافی گازی GC در قالب پاورپوینت و 60 اسلاید
Gas Chromatography
گزارش کاراموزی کارخانه قند صنعتی تنها
غَلات در واقع گونهای از خانواده گندمیان (گرامینه ها) هستند که گیاهان علفی تک لپهای بوده و دانههای ریز آنها، مصرف خوراکی دارد غلات گیاهانی یک ساله هستند، یعنی چرخهٔ زندگی خود را در یک فصل زراعی به پایان میرسانند
گونههای سردسیری غلات (گندم، جو و چاودار) در فصل پاییز و اوایل بهار کشت شده و در اواسط تا اواخر تابستان هم برداشت میشوند گونههای
دانلود فایل پاورپوینت محصول سالم نهایی سمینار ایمنی غذا تعداد اسلاید 67 دسته بندی فایل صنایع غذایی حجم فایل 506KB بخشی از فایل اسلاید 1 محصول سالم چیست؟ بررسی اثر سوء باقیمانده سموم شیمیایی کشاورزی در محصولات کشاورزی
فایل pdfاموزش پخت انواع شیرینی و دسر
تحقیق در مورد روش صنعتی تولید لواشک وآلوچه فرآوری شده 77 صفحه در قالب Word قابل ویرایش
کار در منزل در بخش بسته بندی مواد غذایی
تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی گزارش از شركت صنایع غذایی گلستان عصاره 169 ص
تهیه کیک اسفنجی و کلوچه 16 ص
دانلود طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز
دانلود طرح بسته بندی گوشت قرمز
طرح کارآفرینی بسته بندی گوشت قرمز
کاملترین طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز
بررسی بسته بندی گوشت قرمز
دانلود طرح توجیهی بسته بندی مواد غذایی
دانلود طرح بسته بندی مواد غذایی
طرح کارآفرینی بسته بندی مواد غذایی
کاملترین طرح توجیهی بسته بندی مواد غذایی
بررسی بسته بندی مواد غذایی
موضوع طرح بسته بندی گوشت قرمـز
ظرفیت 1600 تن در سال
محل اجرای طرح قابل اجرا در سراسر كشور
سرمایه گذاری كـل 842455 میلیون ریال
سهم آوردة متقاضی 84245 میلیون ریال
سهم تسهیلات 2210 میلیون ریال
میزان اشتغالزایی چهـل و شـش نفر
دورة بازگشـت سرمایه هجده ماه
کارآفرینی کارخانه رب گوجه به همراه چارت
برنج
شالی کوبی
راندمان تبدیل برنج
مراحل تبدیل برنج
دستگاه جداکننده شلتوک
دستگاه بوجاری برنج
پرورش قارچ خوراکی
بازار رقبا
خـلاصــه طــرح
سرمایه گذاری لازم
قیمت تمام شده
کارخانه ماکارونی
میزان سرمایه
مواد اولیه محصول
قیمت تمام شده محصول