گلد داک

گلد داک

به فروشگاه ما خوش آمدید.

محصولات دسته تغذیه

دانلود پاورپوینت آشنایی با قارچ کامبوجا و خواص شگفت انگیز آن

دانلود پاورپوینت آشنایی با قارچ کامبوجا و خواص شگفت انگیز آن
قارچ قارچ کامبوجا ترکیبات کامبوجا مهمترین خواص کامبوجا عوارض ناشی از مصرف زیاد کمبوجا

توضیحات بیشتر

دانلود 6,600 تومان

دانلود پاورپوینت آشنایی با قارچ کامبوجا و خواص شگفت انگیز آن

دانلود پاورپوینت آشنایی با قارچ کامبوجا و خواص شگفت انگیز آن
قارچ کامبوجا ترکیبات کامبوجا نحوه مصرف کامبوجا نکات مهم در استفاده از کامبوجا مهمترین خواص کامبوجا

توضیحات بیشتر

دانلود 5,500 تومان

دانلود پاورپوینت آشنایی با قارچ کامبوجا و خواص شگفت انگیز آن

دانلود پاورپوینت آشنایی با قارچ کامبوجا و خواص شگفت انگیز آن
قارچ قارچ کامبوجا مهمترین خواص کامبوجا نحوه مصرف کامبوجا نکات مهم در استفاده از کامبوجا طعم ها و مهمترین مارک های کمبوجا عوارض ناشی از مصرف زیاد کمبوجا

توضیحات بیشتر

دانلود 5,500 تومان

دانلود پاورپوینت آشنایی با قارچ کامبوجا و خواص شگفت انگیز آن

دانلود پاورپوینت آشنایی با قارچ کامبوجا و خواص شگفت انگیز آن
قارچ کامبوجا ترکیبات کامبوجا مراحل تخمیر کامبوجا مهمترین خواص کامبوجا نحوه مصرف کامبوجا

توضیحات بیشتر

دانلود 5,500 تومان

دانلود پاورپوینت تغذیه مناسب برای مبارزه با کرونا

دانلود پاورپوینت تغذیه مناسب برای مبارزه با کرونا
کرونا مبارزه با کرونا تغذیه مناسب برای مبارزه با کرونا اصول مهم تغذیه در مبتلایان به کرونا اهمیت مصرف آب در تقویت ایمنی بدن در برابر کرونا فایده فوق العاده کلم برای بیماران کرونایی سوپی که مانند دارو برای مبتلایان به کرونا است

توضیحات بیشتر

دانلود 7,150 تومان

دانلود پاورپوینت تغذیه مناسب برای مبارزه با کرونا

دانلود پاورپوینت تغذیه مناسب برای مبارزه با کرونا
کرونا تغذیه مناسب ایمنی بدن غذاهای مناسب برای بیماران کرونایی اصول مهم تغذیه در مبتلایان به کرونا

توضیحات بیشتر

دانلود 6,600 تومان

پاورپوینت نارسایی قلبی

پاورپوینت نارسایی قلبی
دانلود پاورپوینت با موضوع نارسایی قلبی، در قالب ppt و در 55 اسلاید، قابل ویرایش، شامل تعریف نارسایی قلبی، اپیدمیولوژی، اتیولوژی، اتیولوژی، دلایل نارسایی بطن ها، پاتوژنز، مکانیسم های پایه نارسایی قلب، پاتوفیزیولوژی، معیارهای فرامینگهام برای تشخیص HF، انواع HF، نارسایی سیستولیک و دیاستولیک، تست های تشخیصی، مراحلHF، طبقه بندی انجمن قلب نیویورک

توضیحات بیشتر

دانلود 22,000 تومان

پاورپوینت بررسی نقش تغذیه در پیشگیری از بیماریها در نوجوانان، بزرگسالان و سالمندان

پاورپوینت بررسی نقش تغذیه در پیشگیری از بیماریها در نوجوانان، بزرگسالان و سالمندان
دانلود پاورپوینت با موضوع بررسی نقش تغذیه در پیشگیری از بیماریها در نوجوانان، بزرگسالان و سالمندان، در قالب ppt و در 76 اسلاید، قابل ویرایش، شامل تغذیه در سنین مدرسه، ویژگیهای سنین دبستان، کلید های تغذیه دانش آموزان، اهمیت صرف صبحانه، وعده غذایی و میان وعده، عرضه موادغذایی در بوفه مدارس، رفتارهای تغذیه ای نامطلوب درکودکان سنین مدرسه

توضیحات بیشتر

دانلود 22,000 تومان

اصول پرورش مرغ گوشتی

اصول پرورش مرغ گوشتی
جوجه گوشتی، سویه‌هایی از جوجه‌های مرغ و خروس می‌باشد که برای تولید گوشت، پرورش داده می‌شوند

توضیحات بیشتر

دانلود 11,000 تومان

قهوه گانودرما با خواص و عوارض جانبی آن آشنا شوید

قهوه گانودرما با خواص و عوارض جانبی آن آشنا شوید
قارچ گانودرما بر گلبول‌های سفید و عملکرد دستگاه ایمنی تأثیر می‌گذارد بااین‌حال برای مشخص‌شدن میزان این تأثیر به مطالعات بیشتری نیاز است

توضیحات بیشتر

دانلود 4,400 تومان

دانلود تحقیق بیوشیمی مواد غذایی و تغذیه انسانی

دانلود تحقیق بیوشیمی مواد غذایی و تغذیه انسانی
در این علم مواد غذایی از نظر تولید ،تهیه ،نگهداری ،توزیع و خواص بیژلوژی و شیمی فیزیك مورد بحث قرار می گیرند ضمناً ویژگیهایی مانند منظره ،بو،طعم ،مزه مواد غذایی و همچنین تركیبات سازنده مواد غذایی و دگرگونی این تركیبات مورد استفاده بررسی می باش

توضیحات بیشتر

دانلود 14,300 تومان

دانلود تحقیق تاثیر سو تغذیه بر روح و جسم نوجوانان

دانلود تحقیق تاثیر سو تغذیه بر روح و جسم نوجوانان
غذا نیاز انسان را به ماده و انرژی تأمین می کند ماده برای ساختن بافتهای جدید و رشد بدن لازم است و به این علت تغذیه مقوله بسیار مهمی است مخصوصاً در نوجوانان که هم در سن رشد هستند و هم دارای فعالیت بسیار زیاد

توضیحات بیشتر

دانلود 17,600 تومان

دالنود پاورپوینت تغذیه و بهداشت مواد غذایی

دالنود پاورپوینت تغذیه و بهداشت مواد غذایی
عملی كه در طی آن مقداری غذا به منظور رفع نیازهای بدن مورد استفاده قرار می گیرد تا انرژی آن صرف انجام كارهای مختلف می شود ،تغذیه نام دارد

توضیحات بیشتر

دانلود 17,600 تومان

دانلود پاورپوینت تغذیه در سنین بلوغ و نوجوانی

دانلود پاورپوینت تغذیه در سنین بلوغ و نوجوانی
درنوجوانی افزایش نیاز به دلیل روند سریع رشد وتکامل تغییر شیوه زندگی وعادات غذایی شرایط خاص دوران نوجوانی(مثل فعالیت های شدید ورزشی یا بی حرکتی طولانی) بلوغ و تغییرات خلقی نیازهای تغذیه ای در نوجوانی

توضیحات بیشتر

دانلود 17,600 تومان

دانلود پاورپوینت پروبیوتیک ها، پریبیوتیک ها و آنتی اکسیدانت ها به عنوان غذاهای عملی

دانلود پاورپوینت پروبیوتیک ها، پریبیوتیک ها و آنتی اکسیدانت ها به عنوان غذاهای عملی
اصطلاح غذاهای عملی نوعی از کرنش های باکتریایی و محصولاتی با منشأ گیاهی و حیوانی حاوی اجزای فیزیولوژیکی فعال را که برای سلامتی انسان و کاهش ریسک بیماری های مزمن مفید است در بر می گیرد پروبیوتیک ها، پریبیوتیک ها و آنتی اکسیدانت ها به عنوان نمونه هایی در میان شناخته شده ترین اجزای عملی قرار داشته و می توان این مواد را با روش های بیوتکنولوژی و استخر

توضیحات بیشتر

دانلود 17,600 تومان

دانلود پاورپوینت نقش آداب و سنن در تغذیه

دانلود پاورپوینت نقش آداب و سنن در تغذیه
یكی از مهمترین عوامل شكل دهنده الگوی غذایی جامعه مجموعه عادات و فرهنگ غذا و تغذیه ای افراد آن جامعه استاین عادات از بدو تولد در درون خانواده شكل میگیرد و مجموعه عواملی كه این بستر را می سازد از فرهنگ و آداب و سنن هر جامعه گرفته شده است

توضیحات بیشتر

دانلود 17,600 تومان

تحقیق تغذیه

تحقیق تغذیه
دانلود فایل تحقیفق در مورد تغذیه و نیاز انسان به تغذیه در قالب ورد و قابل ویرایش

توضیحات بیشتر

دانلود 8,250 تومان

پاورپوینت درمورد دیابت نوع 2

پاورپوینت درمورد دیابت نوع 2
دانلود پاورپوینت درباره دیابت و همراه با توضیحات کامل

توضیحات بیشتر

دانلود 18,700 تومان

کتاب جامع ویتامین ها و مواد معدنی

کتاب جامع ویتامین ها و مواد معدنی
کتاب جامع ویتامین ها و مواد معدنی

توضیحات بیشتر

دانلود 9,900 تومان

لاغری سریع و آسان

لاغری سریع و آسان
کتاب لاغری سریع و آسان روشى جدید و نوین در بازیابی سلامت تن و روان

توضیحات بیشتر

دانلود 40,700 تومان

ترجمه مقاله: تاثیر ایزوله پروتئین سویا بر خصوصیات فیزیکی و حسی بستنی

ترجمه مقاله: تاثیر ایزوله پروتئین سویا بر خصوصیات فیزیکی و حسی بستنی
تاثیر ایزوله پروتئین سویا بر خصوصیات فیزیکی و حسی بستنی خلاصه خصوصیات فیزیکی و حسی نمونه های بستنی که شیر خشک بدون چربی با 0، 25، 50، 75 یا 100٪ ایزوله پروتئین سویا (SPI) جایگزین شد، مورد بررسی قرار گرفت افزایش غلظت SPI باعث افزایش ویسکوزیته و سختی نمونه بستنی شد و همچنین نسبت به بستنی شاهد دارای رنگ تیره تر بود خصوصیات آب شدن نمونه بستنی ن

توضیحات بیشتر

دانلود 7,700 تومان