چكيده : خواص احياكنندگي اسكوربيك اسيد يك پديده شناخته شده است كه كاربرد بسيار زيادي بعنوان معرف آنتي اكسيدان در غذاها و نوشيدني ها دارد. همه روشهاي جاري براي اندازه گيري اسكوربيك اسيد برمبناي خواص ردوكس آن استوار مي باشد. بنابراين الكترود خمير كربن اصلاح شده با فروسن را براي الكترواكسيداسيون اسكوربيك اسيد تهيه نموده ايم. در اين كار تحقيقاتي يك روش ولتامتري ساده، گزينشي و دقيق را براي اندازه گيري ...
غلـه در زبان فارسـي به معناي گندم ـ برنج ـ جو ـ ارزن ـ ذرت ـ چـاودار و تريتيكالـه مي باشد و وقتي صحبت از غلات مي شود فرآورده هاي حاصل از آن نيز مد نظر قرار مي گيرد، بنابراين دامنه آن بسيار وسيع و گسترده است. غلات از اولين غذاهاي شناخته شده بشر بوده كه از زمانهاي بسيار كهن تاكنون همواره نقش مهمي در اقتصاد و تغذيه مردم دنيا به ويژه كشورهاي در حال توسعه داشته است به همين جهت سمبل غلات يعني گندم ونان ...
«فهرست مطالب» عنوان & ...
اهمیت موضوع: صنعت لبنیات با زنجیره ی ارزش طولانی و حلقه های متعددی که دارد،میتواند صنعتی موثر و کارآمد در هر اقتصادی باشد.صنعتی که می تواند با ایجاد ارزش افزوده ی اقتصادی و خلق شغل های متنوع و گوناگون راه حیل بی بدیل برای حل مشکلات کلان و خرده اقتصادی جوامع باشد. یگ گاوداری تولید کننده ی شیر،نیازمند نیروی کار از گروه های مختلف(کارگر،تکنیسین،دامپزشک،مدیر و...)است و خوراک دام خود را از بازار ...
© تمامی حقوق معنوی برای فروشگاه محفوظ است. طراحی فروشگاه اینترنتی توسط "فایل سل"