تلگرام

اطلاعیه فروشگاه

بازدید کننده گرامی: در این فروشگاه کلیه اسناد علمی و پژوهشی از قبیل: مقاله، کتاب، تحقیق، و غیره با قیمت مناسب در اختیار شما قرار می گیرد. امیدواریم فایل هایی که در این فروشگاه عرضه می شود کمک شایانی به دانشجویان و بازدیدکنندگان در جهت به دست آوردن اطلاعات علمی صحیح و آسان در هر زمینه از مطالب مختلف کرده باشد. با عضویت در کانال تلگرام ما از زمان قرارگیری فایل های جدید در این فروشگاه به صورت 24 ساعته مطلع شوید

دانلود پاورپوینت مراحل ساخت پنير

دانلود پاورپوینت مراحل ساخت پنير تاريخچه اى از پنير: تاريخ پنير به عهد عتيق مى رسد و اين موضوع محقق است كه كشف پنير به دنبال اهلى كردن چهار پايان شيرده مثل بز، شتر يا گاوميش صورت گرفته است .   در مناطقى بين آسيا و اروپا و هم چنين در تبت و ايران شير را هنوز هم مثل عهد قديم تخمير مى كنند و از آن ماست و پنير درست مى كنند. در قديم انسان وقتى دوشيدن شير را ياد گرفت و به حكم اتفاق انعقاد شير را ديد از آن چيزهاى مختلفى ساخت كه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,500 تومان

دانلود پاورپوینت روش های بهبود کیفیت پنیر پیتزای کم چرب

دانلود پاورپوینت روش های بهبود کیفیت پنیر پیتزای کم چرب  پنیر پیتزا ، امروزه بعنوان یکی از محصولات کاربردی مهم در صنایع غذایی مخصوصاً پیتزا محسوب می شود. پنیر پیتزا یکی از انواع پنیرهای پرچرب بوده که این خصوصیت پر چرب بودن ، استفاده از آن را جهت حفظ سلامتی مصرف کننده محدود کرده است. در 15 سال گذشته تجارتی کردن تولید پنیرهای کم چرب در سراسر جهان بطور چشمگیری افزایش یافته است. رهنمودهای رژیمی و تمایل به مصرف تولیدات کم چرب ، باعث افزایش خرید مصرف ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,500 تومان

دانلود پاورپوینت بسته بندي اتمسفر اصلاح شده

دانلود پاورپوینت بسته بندي اتمسفر اصلاح شده مقدمه حفاظت از مواد غذايي از زمان توليد تا هنگام مصرف امر بسيار مهمي است. عواملي بسياري باعث از بين رفتن ارزش مواد غذايي مي شوند كه از مهمترين آنها مي توان به فساد ميكروبي، تغيير ساختار مولكولي، از دست دادن برخي خواص مهم مانند ويتامين و ... اشاره كرد. معمولاً عواملي كه باعث رشد ميكرواوگانيسمها در يك محصول بعد از توليد مي شوند عبارتند از:         1-  سطح پايي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,500 تومان

دانلود پاورپوینت کاربرد تخمير و مخمر در صنایع غذایی

دانلود پاورپوینت کاربرد تخمير و مخمر در صنایع غذایی ¨مخمرها ¨مخمرها قارچ هايي هستند كه در تمام طول  چرخه اي رويشي خود و يا در بخشي از آن تك ياخته اي مي باشند. از نظر طبقه بندي ، بيش از 60 جنس و 500 گونه مخمر تاكنون شناسايي شده است . ¨اندازه سلول مخمرها بزرگتر از باكتري ها و كوچك تر از كپك بوده وبه شكل هاي تخم مرغي ، باريك و بلند ، بيضوي و يا كروي مشاهده مي شوند . ¨اكثر مخمرهاي مهم در مواد غذايي از طريق جوانه زدن و تقسيم دو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

دانلود پاورپوینت تخمير فراورده هاي حيواني

دانلود پاورپوینت تخمير فراورده هاي حيواني تخمير فراورده هاي حيواني مهمترين فراورده هاي تخمير شده حيواني عبارتند از: فراورده هاي تخمير شده شير، فراورده هاي تخمير شده گوشت و فراورده هاي دريايي تخمير شده كه به ترتيب در زير از ديدگاه تخميري مورد بحث و بررسي قرار مي گيرند. 3-1 فراورده هاي تخمير شده شير همان طوري كه نام اين گروه از فراورده ها نشان مي دهد ماده اوليه توليد آنها شير است، كه ممكن است به صورت طبيعي و يا پس از تغليظ نسبي، مورد است ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

دانلود پاورپوینت تکنولوژی پروبیوتیک

دانلود پاورپوینت تکنولوژی پروبیوتیک تکنولوژی پروبیوتیک یکی از وظایف مهم پروژه فایر (Fair) 1028-96 T (نمایش تغذیه ای پروبیوتیک بطور عملی) نمایش امکان تولید بوسیله یک مقیاس راهنما، پروبیوتیک غذاهای لبنی قابل قبول مصرف کنندگان ارپایی بوده است. در پروژه لاکتوی سیلوس های مختلف SPP و بی فئوباکتریوم SPP، نژاد مناسبی رابرای ارگانیسم های پروبیوتیک نشان داده است. کشت میکروبی با روشهای استاندارد تولید می شود و اجتماعات سلولی بالا و ماندگاری خ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,500 تومان

دانلود پاورپوینت خشک کردن انجمادی تحت خلاء پودر لیمو

دانلود پاورپوینت خشک کردن انجمادی تحت خلاء پودر لیمو مقدمه خشک کردن انجمادی تحت خلاء یکی از بهترین روشهای خشک کردن بوده و محصول نهایی را با بالاترین کیفیت در مقایسه با سایر روشهای خشک کردن تولید میکند. از آنجاییکه محتوی رطوبت محصولات و دمای پروسه کاهش یافته بیشتر خرابی ها وو فعالیتهای میکروبی کاهش میبابد.بنابراین با استفاده از این تکنولوژی می توان به دو عامل محافظت و بالا بردن ارزش غذایی دست یافت.در این مقاله خشک کردن انجمادی لیمو و خشک کردن در یک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

دانلود پاورپوینت فرآورده های تخمیری شیر

دانلود پاورپوینت فرآورده های تخمیری شیر تخمير فراورده هاي حيواني مهمترين فراورده هاي تخمير شده حيواني عبارتند از: فراورده هاي تخمير شده شير، فراورده هاي تخمير شده گوشت و فراورده هاي دريايي تخمير شده  فراورده هاي تخمير شده شير همان طوري كه نام اين گروه از فراورده ها نشان مي دهد ماده اوليه توليد آنها شير است، كه ممكن است به صورت طبيعي و يا پس از تغليظ نسبي، مورد استفاده قرار گيرد. تخمير اصلي اين فراورده ها تخمير لاكتيك است كه باع ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

دانلود پاورپوینت بسته بندی شیر و مواد لبنی

دانلود پاورپوینت بسته بندی شیر و مواد لبنی „مقدمه و تاریخچه „امروزه بسته بندی به عنوان جزئی ضروری در فرآیند مواد غذایی محسوب  می شود و برای نگهداری، محافظت،  اطلاع رسشانی ،  بازاریابی و.. از آن استفاده میشود . در حال حاضر بسته بندی آن چنان اهمیت دارد که زندگی بدون آن قابل تصور نیست و در حقیقت بسته بندی ضرورت زندگی مدرن است . „انسان رقبای بسیار ی در مصرف مواد غذایی موجود در جهان دارد . حیوانات - عمدتا جوندگان و حشرات &ndas ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,500 تومان

دانلود پاورپوینت موارد استفاده از پرو بیوتیک ها و پری بیوتیک ها

دانلود پاورپوینت موارد استفاده از پرو بیوتیک ها و پری بیوتیک ها     اصطلاح "پروبیوتیک ها" برای نخستین بار از سوی lilley و still well (1965) به معنای مواد محرک رشد دیگر میکروارگانیسم ها مطرح گردید. مفهوم این اصطلاح پیوسته در حال بررسی بوده که در نهایت به یک عامل میکروبی زیست پذیر محدود شده که با استفاده برای انسان یا حیوان اثرات مفیدی بر میزبان از طریق بهبود موازنه میکروفلور طبیعی نشان می دهد. بر مبنای این مفهوم عباراتی دیگر نظیر باکتری های "خودی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

دانلود پاورپوینت نحوه نگهداري مواد غذايي

دانلود پاورپوینت نحوه نگهداري مواد غذايي اگرچه نگهداری مواد غذایی یک دانش روز است و روش ‌ های علمی ‌ متعددی برای حفظ کیفیت و سلامت غذا وجود دارد که در تمام دنیا هم مورد استفاده قرار می ‌ گیرد، اما این یک امر مسلم است كه مصرف غذای تازه، سالم ‌ تر از مصرف غذایی است که مدت ‌ ها قبل تهیه شده و در یخچال یا فریزر نگهداری شده است. به دلیل تحولاتی که در سال ‌ های اخیر در نحوه زندگی رخ داده(تحولاتی نظیر حضور ف ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

دانلود پاورپوینت ارزيابي کار و زمان

دانلود پاورپوینت ارزيابي کار و زمان اهداف آشنايي با:  تاريخچه مطالعه کار و زمان سنجي  نحوه مطالعه روش  ابزار مطالعه روش  تجزيه و تحليل عمليات در کارهاي صنعتي و خدماتي  بالانس کار مطالعه حرکت و مکانيزه کردن  روشهاي زمان سنجی             فایل پاورپوینت 253 اسلاید   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,500 تومان
تعداد صفحه(1):

دسته بندی محصولات فروشگاه

آخرین محصولات فروشگاه

محبوبترین محصولات

filesell filesell