تلگرام

اطلاعیه فروشگاه

بازدید کننده گرامی: در این فروشگاه کلیه اسناد علمی و پژوهشی از قبیل: مقاله، کتاب، تحقیق، و غیره با قیمت مناسب در اختیار شما قرار می گیرد. امیدواریم فایل هایی که در این فروشگاه عرضه می شود کمک شایانی به دانشجویان و بازدیدکنندگان در جهت به دست آوردن اطلاعات علمی صحیح و آسان در هر زمینه از مطالب مختلف کرده باشد. با عضویت در کانال تلگرام ما از زمان قرارگیری فایل های جدید در این فروشگاه به صورت 24 ساعته مطلع شوید

دانلود پاورپوینت کنسرو ماهی

دانلود پاورپوینت کنسرو ماهی در کنسرو ماهی از ماهی های مختلفی استفاده می شود از       جمله ماهی تون،ساردین،سالمون وچند گونه دیگر ماهي تون: انواع ماهي تون از خانواده اسکومبرویيد(Scombridae) و از ماهي‌هاي دريايي مي‌باشند که در اقيانوس کبير، هند، اطلس و بعضي درياهاي وابسته به اين اقيانوس‌ها از جمله آب‌هاي جنوبي ايران(درياي عمان، تنگه هرمز و قسمتي از خليج‌فارس) پراکنده&zw ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,600 تومان

دانلود پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی

دانلود پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی EXTRACTION استخراج در صنایع غذایی به معنای لغوی استحصال و خارج کردن است. در فرآوری مواد غذایی را فراهم می کنیم که واکنش های معین انجام شود و محصول به بهترین وجه تولید شود. خارج کردن برخی فاکتورهای خاص به منظور پیشبرد واکنش های اصلی در صنایع غذایی اهمیت دارد. کاربرد استخراج : استخراج قند از نیشکر یا چغندرقند استخراج آنزیم پکتیناز استخراج روغن از دانه های روغن استخراج کاروتئونید ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

دانلود پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس

دانلود پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس تولید سوسیس از 40 درصد گوشت و بسته به نوع سوسیس به 70درصد نیز می رسد. منظور از گوشت، گوشت قرمز (گاو و گوسنفد و گوساله) می باشند. اما متأسفانه مجوز گوشت سفید (مرغ و بوقلمون) نیز به تولید کنندگان داده شد البته کیفیت گوشت مرغ کمتر از گوشت قرمز نیست بعلاوه از نظر رژیمی بسیار مفیدتر است در صورتیکه تقلب در تولید این فرآورده وجود نداشته باشد. nدر سوسیس معمولی و آلمانی از نظر درصد گوشت (40%) و از لحاظ فر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,500 تومان

دانلود پاورپوینت طرح پرورش و نگهداری زنبور عسل

دانلود پاورپوینت طرح پرورش و نگهداری زنبور عسل خلاصه طرح :    موضوع طرح :             پرورش و نگهداری زنبورعسل    ظرفیت اسمی تولیدات:    1250 کندو    نوع تولیدات :               عسل    تعداد شاغلین :           ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

دانلود پاورپوینت ژلاتين ماهي

دانلود پاورپوینت ژلاتين ماهي غذا و صنعت داروسازي در سراسر دنيا شاهد تقاضاي روزافزوني براي كلاژن و ژلاتين مي‌باشد. ژلاتين‌هاي پستانداران (وابسته به خوك و گاو) كه به عنوان محبوب‌ترين و گسترده‌ترين نوع ژلاتين مورد استفاده قرار مي‌گيرد، مبحثي است كه مورد اجبار و شك و ترديد اساسي در مصرف كنندگان قرار گرفته است و اين شك و ترديدها به علت مربوط بودن به سلامت و مباحث فرهنگي اجتماعي است، مي‌باشد. ژلاتين ما ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

دانلود پاورپوینت ريزمغذي ها

دانلود پاورپوینت ريزمغذي ها n n ريزمغذيها شامل‌ ويتامين‌ و املاح‌مي‌باشند كه‌ در مقايسه‌ با كربوهيدراتها،پروتئين‌ها و چربي‌ها به‌ مقادير جزئي‌براي‌ فرآيندهاي‌ متابوليكي‌ بدن‌ضروري‌ هستند. بدن انسان برای انجام فعالیت های حیاتی به مقدار اندکی ویتامین ها و املاح نیاز دارد. کمبود این مواد که به آنها ریز مغذی می گویند عوارض زیادی را برای فرد و جامعه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

دانلود پاورپوینت روغن های سرخ کردنی

دانلود پاورپوینت روغن های سرخ کردنی ¨قبل از این که مواد غذایی را به داخل روغن بیندازید، باید ابتدا روغن را تا درجه حرارت مناسبی گرم کنید ¨از افزودن نمک به ماده غذایی قبل از سرخ کردن آن بپرهیزید ¨از ظروف آلومینیومی برای سرخ کردن غذا و نگهداری روغن استفاده نکنید ¨از انباشتن زیاد مواد غذایی در روغن اجتناب کنید، زیرا باعث می شود حرارت روغن پایین بیاید و روغن قبل از تشکیل لایه ی عایق به داخل غذا نفوذ کرده و غذا چرب شود ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

دانلود پاورپوینت روغن سبوس برنج وروش های استخراج آن

دانلود پاورپوینت روغن سبوس برنج وروش های استخراج آن —برنج از محصولات زراعی قدیمی است. —قدمت کشت آن در آسیا بالغ بر7000سال می باشد. —مبدا اصلی آن هند،بنگلادش ، تایلند و ویتنام ومرکز اولیه آن احتمالاً جنوب چین  می باشد. —کشت برنج در ایران به حدود 400سال قبل از میلاد برمی گردد . درمناطق بابل وشوش کشت می شده.   —گیاه یک ساله برنج به خانواده گندمیان (Poaceae) و جنس اوریزا (Oryzae) تعلق دارد. —دارای ریشه های افشان و قوی که در لایه فوقانی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت

دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت علم نگهداری محصولات بعد از برداشت مربوط به روش های برداشت حمل و نقل، بسته بندی و نگهداری آنها می شود. آشنایی باروشهای                                     نگهداری محصولات باعث می شود.  تا از ضایعات محصولات باغبان ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,500 تومان

دانلود پاورپوینت روش هاي نگهداري گوشت

دانلود پاورپوینت روش هاي نگهداري گوشت vگوشت ها ممكن است به صورت تازه عمل آوري شده ، خشك شده و يا به روشهاي ديگري فرآوري شوند. vنگهداري گوشت با توجه به اينكه از مهمترين مواد غذايي فساد پذيراند معمولا به وسيله تركيبي از روشهاي نگهداري انجام مي گيرد. vباتوجه به اينكه اكثر گوشتها به علت داشتن رطوبت زياد محيط بسيار مناسبي براي رشد ميكروبها هستند.PH  نزديك محدوده خنثي و مواد مغذي فراوان  و به علت وجود تعداد زيادي ميكروارگانيسمها ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

دانلود پاورپوینت روش هاي نگهداري مواد غذايي به وسيله سرما

دانلود پاورپوینت روش هاي نگهداري مواد غذايي به وسيله سرما الف ) از بين بردن فلور ميکروبي موجود در مواد غذائي به طور کامل  ( استريليزاسيون) و يا از بين بردن ميکروارگانيسم هاي پاتوژن و خطرناک يا به عبارتي ديگر نابود کردن بخشي از فلوئور ميکروبي ( پاستوريزاسيون) . ب) جلوگيري از تکثير ميکروارگانيسم ها به طور مداوم و يا در زماني معين    و نگهداري شيميايي. )  aw ( استفاده از سرما ، تغييرات در درجه حرارت يکي از مهمترين  عوامل خارج ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,500 تومان

دانلود پاورپوینت روش هاي نگهداري گوشت

دانلود پاورپوینت روش هاي نگهداري گوشت گوشت ها ممكن است به صورت تازه عمل آوري شده ، خشك شده و يا به روشهاي ديگري فرآوري شوند. نگهداري گوشت با توجه به اينكه از مهمترين مواد غذايي فساد پذيراند معمولا به وسيله تركيبي از روشهاي نگهداري انجام مي گيرد. باتوجه به اينكه اكثر گوشتها به علت داشتن رطوبت زياد محيط بسيار مناسبي براي رشد ميكروبها هستند.PH  نزديك محدوده خنثي و مواد مغذي فراوان  و به علت وجود تعداد زيادي ميكروارگانيسمها در ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

دانلود پاورپوینت روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع

دانلود پاورپوینت روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع §تولید گلوکز : .1روش شیمیایی      تکنولوژی ساده و ارزان .2روش آنزیمی      غیر قابل دسترس و گران   اساس فرایند تولید گلوکز از نشاسته به روش شیمیایی هیدرولیز نشاسته در حضور اسید و درجه حرارت بالاو فشار بالا   آماده سازی محلول نشاسته اسید زنی هیدرولیز خنثی سازی خنک کردن رسوب گیری   فیلتر پرس اول رنگبری فیلتر پرس دوم ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

دانلود پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی žهیدرولیز نشاسته بااسید žمعایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز žروش های تولید قند مایع گلوکزی : 1.هیدرولیز اسیدی به روش غیر مداوم سیستم مداوم هیدرولیز هیدرولیز اسید – آنزیم هیدرولیز آنزیم _ آنزیم غیر مداوم ž žنشاسته از 2 نوع پلیمر تشکیل یافته است :  ترکیب خطی آمیلوز و ترکیب انشعابی آمیلوپکتین .   žهیدرولیز نشاسته با کاتالیست های اسیدی به طور کلی شامل شکست در هر د ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز

دانلود پاورپوینت روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز فروکتوز مقدمه : فروکتوز یک مونو ساکارید می باشد که به دو شکل کریستالی و شربت در محصولات غذایی کاربرد دارد ، این قند بصورت طبیعی و به وفور در میوه ها یافت می شود و به مقدار کمتری در سبزیجات غده ای مانند پیاز و سیب زمینی وجود دارد ، میوه ها سرشار از منابع مونو و دی ساکارید می باشند به طور  مثال : انجیر : بیش از 48.5% ساکارز و انجیر خشک :30.9% فروکتوز و 42% گلوکز دارد ، فروکتوز بر خلاف گلوکز و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت سركه

دانلود پاورپوینت سركه براي سركه در صنايع مختلف تعاريف كم و بيش متفاوتي عنوان شده است. كه از نقطه نظرهاي مختلفي بيان گرديده اند ولي آنچه همگان بر آن نظر دارند اينست كه : سركه فراورده ايست كه در نتيجه ي تخمير الكل و سپس تخمير استيكي مايعات قند دار در اثر فعل و انفعالات  باكتريهاي موجود در مايع حاصل ميشود اسامی زیادی برای سرکه وجود دارد در فرانسه Cider است در اسپانیا Sidra است در آلمان Apfelwein است در حقیقت کلمه Ci ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

دانلود پاورپوینت سيستم بسته بندي ضد عفوني شده ASEPTIC

دانلود پاورپوینت سيستم بسته بندي ضد عفوني شده ASEPTIC  پر كردن بسته هاي استريل با محصولات استريل شده .   كلمه آسپتيك از كلمه يوناني SEPTICOS گرفته شده كه معني آن عدم وجود آنزيم هاي فاسد كننده است ،به اين مفهوم كه ماده مورداستفاده در بسته بندي خواص مكانيكي مطلوب براي جلوگيري از نفوذ گازها ويا مايعات غير مجاز را داشته باشد . به طور كلي 2 مبحث در كاربرد تكنولوژي بسته بندي ضد عفوني شده وجود دارد: .1بسته بندي محصولات استريل شده مانند ،شير . .2بست ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت شربت ها ی قندی

دانلود پاورپوینت شربت ها ی قندی تعریف شربتها ی قندی بخشی از شیرین کننده های طبیعی هستند که امروزه استفاده فراوانی در تولید محصولات غذایی و حتی دارویی دارند .  شربت خرما خرما میوه ای قدیمی است . چربی کمی دارد . بعلت مقادیر ناچیز سدیم بیماران مبتلا به فشار خون بالا با مصرف آن مشکلی نخواهند داشت . شربت یاکون اکثر ریشه ها و غده های گیاهی کربوهیدرات ها را به صورت نشاسته ذخیره می کنند ، گیاه باکون کربوهیدارت را بهصورت فرو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

دانلود پاورپوینت شکلات

دانلود پاورپوینت شکلات    شكلات يكي از پر مصرف ترين مواد خوراكي جهان است. كافي است در نظر آوريم كه اروپايي ها بطور متوسط سالانه 9 كيلو شكلات مي خورند و اين رقم در سال به بيش از 2 ميليون تن در سال مي رسد.يك پوند شكلات ( معادل 59/453 گرم) در حدود 2515 كيلو كالري انرژي را تامين مي كند. تركيب متوسط شكلات به اين قرار است: پروتئين 8/4 درصد , چربي 5/32 درصد , كربوهيدرات 5/59 درصد و تئوبرومين 25/1 درصد.شكلات يك ماده م ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,500 تومان

دانلود پاورپوینت سمینار شیر سویا

دانلود پاورپوینت سمینار شیر سویا فصل اول:مقدمه 1-1-معرفی     در جهان امروز كمتر گياهي است كه با كلمات تحسين آميزي مانند طلاي زرد ، گياه معجزه آفرين وجواهر زرد ، گنجينه بزرگ ، محصولي در نهايت كمال و… تعريف شده باشد . اگر به ارزش تركيبات سويا كه بهره گيري از آن قدمت بسيار دارد توجه گردد اين نكته روشن خواهد شد كه گياهي با توان توليد بالاتر از 5 تن محصول در شرايط مناسب ، با محتواي 45-35 درصد پروتئين ، 23 -14 د ...

توضیحات بیشتر - دانلود 9,000 تومان
تعداد صفحه(2):

دسته بندی محصولات فروشگاه

filesell filesell