تلگرام

اطلاعیه فروشگاه

بازدید کننده گرامی: در این فروشگاه کلیه اسناد علمی و پژوهشی از قبیل: مقاله، کتاب، تحقیق، و غیره با قیمت مناسب در اختیار شما قرار می گیرد. امیدواریم فایل هایی که در این فروشگاه عرضه می شود کمک شایانی به دانشجویان و بازدیدکنندگان در جهت به دست آوردن اطلاعات علمی صحیح و آسان در هر زمینه از مطالب مختلف کرده باشد. با عضویت در کانال تلگرام ما از زمان قرارگیری فایل های جدید در این فروشگاه به صورت 24 ساعته مطلع شوید

دانلود پاورپوینت جایگزین های چربی

دانلود پاورپوینت جایگزین های چربی مقدمه در دهه 1980 ، حرکتی در جهت تولید فرآورده های غذایی کم کالری مشاهده گردید.  آگاهی مصرف کنندگان در زمینه کالری و بهداشت ، واکنش سریع بسیاری از تولید  کنندگان را موجب گردید. دو روش به منظور تولید مواد غذایی کم کالری مورد  استفاده قرار گرفت : 1 ) کنترل مقدار و 2 ) کاهش و حذف ترکیبات پرکالری ، و در درجه نخست شیرین کننده ها و چربی ها . مفهوم کاهش مقدار در برخی زمینه ها   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

دانلود پاورپوینت عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارنده در شیر

دانلود پاورپوینت عوامل ضد میکروبی طبیعی و  بازدارنده در شیر مقدمه اهميت تغذيه اي شير و فرآورده هاي لبني بر هيچ كس پوشيده نيست. شیر، نه تنها یک غذای ضروری است بلکه به عنوان منبعی غنی از عناصر غذایی فعال زیست شناختی نیز به شمار می رود. از روزگاران کهن، شیر گاو به عنوان یک غذای ضروری در بسیاری از غذاهای روزمره به شمار می رفته است. با توجه به اينكه شير ماده غذايي است كه  از سرعت فسادپذيري بسيار زيادي برخوردار مي باشد توليد بهداشتي ، جمع آوري مناسب ،&nbs ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

دانلود پاورپوینت خشک کن های خورشیدی

دانلود پاورپوینت خشک کن های خورشیدی —انواع خشک کن های خورشیدی —فعال —1-خشک کن  فعال غیر مستقیم : در این نوع خشک کن ها علاوه بر انرژی خورشید  از یک مکنده یا دمنده برای ایجاد هوا در سرتا سر محصول استفاده می گردد. — —2- خشک کن خورشید فعال مختلط: دراین خشک کن علاوه برجابه جایی اجباری هواگرم شده بوسیله دمنده بستر محصول نیزدرمعرض تا بش مستقیم خورشید قرار  میگیرد. — — غیر فعال  —1-خشک کن  غیر فعال مستقیم: ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,500 تومان

دانلود پاورپوینت خامه

دانلود پاورپوینت خامه خامه : تعریف : خامه عبارت است از چربی تغلیظ شده شیر که در آن چربی به صورت گلبول هایی که توسط یک غشا محافظت می شوند وجود دارد . طلوب وزمان ماندگاری قابل قبول به دست آید. کنترل ماده اولیه یا شیر خام ضرروی است شیر خام باید مطلوب بوده وعاری از بوهای غیر طبیعی باشد شیر خام نباید به مدت طولانی قبل ازفرایند نگهداری شود. درعملیات فرایند مانند پمپ کردن وغیره حداقل آسیب به شیرخام وارد شود وآزمایشات لازم ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

دانلود پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی

دانلود پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی — استخراج در صنایع غذایی به معنای لغوی استحصال و خارج کردن است. در فرآوری مواد غذایی را فراهم می کنیم که واکنش های معین انجام شود و محصول به بهترین وجه تولید شود. خارج کردن برخی فاکتورهای خاص به منظور پیشبرد واکنش های اصلی در صنایع غذایی اهمیت دارد.   —کاربرد استخراج : استخراج قند از نیشکر یا چغندرقند استخراج آنزیم پکتیناز استخراج روغن از دانه های روغن استخراج کاروتئونید از گوجه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

دانلود پاورپوینت اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی

دانلود پاورپوینت اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی مقدمه هدف تمامي صنايع فرآيند كننده مواد غذايی توليد فرآورده‌ای با كيفيت بالا و تا حد امكان با حداقل هزينه می باشد كه اين فرآورده در اثر قرار دادن مواد اوليه در معرض يك سری از فرآيند ها مانند حرارت دادن، خنك كردن، فشار و اختلاط و. . . توليد می شود. تنوع در مواد خام و شرايط فرآيند سبب بوجود آوردن فرآورده‌ای با كيفيت غير قابل پيش بينی می‌شود. به همين دليل بايستی كارخانجات مواد غذايي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

دانلود پاورپوینت شير غني شده

دانلود پاورپوینت شير غني شده —گروه شير و لبنيات و اهميت اين گروه در يك برنامه غذايي سالم — اين گروه شامل فرآورده هاي لبني مانند شير، ماست، پنير، كشك، دوغ و بستني مي شود. هر واحد از اين گروه برابر است با يك ليوان شير با يك ليوان ماست با 45 گرم پنير و نصب ليوان بستني —مزاياي سلامتي —رژيم غذايي غني از شير وفراورده هاي لبني به ساخته شدن و حفظ توده استخوني در سراسر دوره زندگي كمك مي كند. بنابراين خطر پوكي استخوان در سنين سالمن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

دانلود پاورپوینت روش هاي نگهداري مواد غذايي به وسيله سرما

دانلود پاورپوینت روش هاي نگهداري مواد غذايي  به وسيله سرما الف ) از بين بردن فلور ميکروبي موجود در مواد غذائي به طور کامل  ( استريليزاسيون) و يا از بين بردن ميکروارگانيسم هاي پاتوژن و خطرناک يا به عبارتي ديگر نابود کردن بخشي از فلوئور ميکروبي ( پاستوريزاسيون) .     ب) جلوگيري از تکثير ميکروارگانيسم ها به طور مداوم و يا در زماني معين    و نگهداري شيميايي. )  aw ( استفاده از سرما ، تغييرات در بشر از ابتداي خلقت به موا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

دانلود پاورپوینت اولترا فيلتراسيون

دانلود پاورپوینت اولترا فيلتراسيون موارد کاربرد اسمز معکوس معمولا از اسمز معکوس برای تغلیظ وشفاف سازی آبمیوه جات استفاده می شود ؛ چون عصاره تازه میوه های دارای فشار اسمزی بالایی (در حدود pa 105 ×10 – 105 ×6) بوده از اینرو به فشار ورودی بالایی نیازخواهند داشت . از جمله کاربردهای دیگر اسمز معکوس استفاده در تهیه روغنهای نباتی ، تصفیه آب جو و شربت ، تخمیر مشروبات الکلی ، تصفیه وسختی گیری آب می باشد . •در این ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

دانلود پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر

دانلود پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر —پروتئین شیر: —ساختمان میسل: در شیر حدود 95% کازئین در ساختارهای کلوئیدی به نام میسل های کازئین وجود دارد . گروه فسفات با کلسیم پیوند برقرار می کند و کلسیم فسفات کلوئیدی را به وجود می اورند که این پیوندها ساختار میسل را می سازند   —انعقاد شیر: میسل های کازئین در pH طبیعی شیر یعنی حدود 6.7 به دلیل دارا بودن بار منفی میسل و گروهای هیدروفیل در سطح ان به صورت محلول هستند.  دو روش برای ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

دانلود پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش

دانلود پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش مقدمه:  خشک کردن مواد غذایی در دنیا یک امر عادی و حتی ضروری جلوه می کند و بسیاری از مواد غذایی ، میوه ها، انواع سبزیجات و حتی ضایعات صنایع غذایی را مانند تفاله های میوه بعد از کنسانتره و ... را خشک می کنند. انگور خشک شده که همه به نام کشمش مي شناسند، قرن ها پيش به وجود آمده است. کشمش در ايران و مصر در 2000 سال قبل از ميلاد ، توليد شده بود. ايران بعد از آمريكا و تركيه سومين توليدكننده كشمش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

دانلود پاورپوینت پروژه بسته بندی روغن نباتی

دانلود پاورپوینت پروژه بسته بندی روغن نباتی اهداف اجرایی طرح: 1- زمینه ایجاد اشتغال 2- توسعه در نقش اقتصاد و صادرات و واردات 3- عرضه مقدمه------------------------------------------------------------------------------------- 6 بخش اول :کلیات 1-1) صنعت روغن و اهمیت آن در تغذیه---------------------------------------------------7 2-1) ویژگی های روغن های خوراکی -----------------------------------------------------11 1-2-1) روغن خام----------- ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

دانلود پاورپوینت خشک کن با بستر سیال

دانلود پاورپوینت خشک کن با بستر سیال مقدمه ای بر خشک کردن مواد غذایی . در اثر کاهش رطوبت ماده غذایی امکان فساد میکروبی از بین می رود  و سرعت واکنشهای  مضر  کم می شود . ضمن اینکه بر روی محصول اثر حفاظتی دارد ،  وزن و حجم  آن  را به میزان چشمگیری کاهش می دهد در نتیجه از هزینه های حمل ونقل  و ذخیره سازی می کاهد و باعث تولید  فرآورده ای می شود که مصرف آن راحت تر و آسانتر است .  نگهداری میوه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

دانلود پاورپوینت كفير يك نوشيدني تخميري

دانلود پاورپوینت كفير يك نوشيدني تخميري كفير چيست ؟ كفير معروفترين شير تخميري اسيدي الكلي است كه منشاء آن به كوههاي قفقاز بر مي گردد اما از دهد 1980 به بعد اهميت اين فراورده لبني شناخته شده و تحقيقات وسيعي درمورد بهينه سازي و توليد صنعتي و افزايش دامنه تنوع پذيري اين محصول انجام گرفته است . در واقع تاريخچه كفير به قرن ها پيش به چوپانان قفقاز برمي گردد . آنها كشف كرده اند كه شير تازه اي كه در كيسه هاي چرمي حمل مي شوند به صورت يك نوشيد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

دانلود پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی

دانلود پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی EXTRACTION استخراج در صنایع غذایی به معنای لغوی استحصال و خارج کردن است. در فرآوری مواد غذایی را فراهم می کنیم که واکنش های معین انجام شود و محصول به بهترین وجه تولید شود. خارج کردن برخی فاکتورهای خاص به منظور پیشبرد واکنش های اصلی در صنایع غذایی اهمیت دارد. کاربرد استخراج : استخراج قند از نیشکر یا چغندرقند استخراج آنزیم پکتیناز استخراج روغن از دانه های روغن استخراج کاروتئونید ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

دانلود پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس

دانلود پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس تولید سوسیس از 40 درصد گوشت و بسته به نوع سوسیس به 70درصد نیز می رسد. منظور از گوشت، گوشت قرمز (گاو و گوسنفد و گوساله) می باشند. اما متأسفانه مجوز گوشت سفید (مرغ و بوقلمون) نیز به تولید کنندگان داده شد البته کیفیت گوشت مرغ کمتر از گوشت قرمز نیست بعلاوه از نظر رژیمی بسیار مفیدتر است در صورتیکه تقلب در تولید این فرآورده وجود نداشته باشد. nدر سوسیس معمولی و آلمانی از نظر درصد گوشت (40%) و از لحاظ فر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,500 تومان

دانلود پاورپوینت طرح پرورش و نگهداری زنبور عسل

دانلود پاورپوینت طرح پرورش و نگهداری زنبور عسل خلاصه طرح :    موضوع طرح :             پرورش و نگهداری زنبورعسل    ظرفیت اسمی تولیدات:    1250 کندو    نوع تولیدات :               عسل    تعداد شاغلین :           ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

دانلود پاورپوینت ژلاتين ماهي

دانلود پاورپوینت ژلاتين ماهي غذا و صنعت داروسازي در سراسر دنيا شاهد تقاضاي روزافزوني براي كلاژن و ژلاتين مي‌باشد. ژلاتين‌هاي پستانداران (وابسته به خوك و گاو) كه به عنوان محبوب‌ترين و گسترده‌ترين نوع ژلاتين مورد استفاده قرار مي‌گيرد، مبحثي است كه مورد اجبار و شك و ترديد اساسي در مصرف كنندگان قرار گرفته است و اين شك و ترديدها به علت مربوط بودن به سلامت و مباحث فرهنگي اجتماعي است، مي‌باشد. ژلاتين ما ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

دانلود پاورپوینت ريزمغذي ها

دانلود پاورپوینت ريزمغذي ها n n ريزمغذيها شامل‌ ويتامين‌ و املاح‌مي‌باشند كه‌ در مقايسه‌ با كربوهيدراتها،پروتئين‌ها و چربي‌ها به‌ مقادير جزئي‌براي‌ فرآيندهاي‌ متابوليكي‌ بدن‌ضروري‌ هستند. بدن انسان برای انجام فعالیت های حیاتی به مقدار اندکی ویتامین ها و املاح نیاز دارد. کمبود این مواد که به آنها ریز مغذی می گویند عوارض زیادی را برای فرد و جامعه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

دانلود پاورپوینت روغن های سرخ کردنی

دانلود پاورپوینت روغن های سرخ کردنی ¨قبل از این که مواد غذایی را به داخل روغن بیندازید، باید ابتدا روغن را تا درجه حرارت مناسبی گرم کنید ¨از افزودن نمک به ماده غذایی قبل از سرخ کردن آن بپرهیزید ¨از ظروف آلومینیومی برای سرخ کردن غذا و نگهداری روغن استفاده نکنید ¨از انباشتن زیاد مواد غذایی در روغن اجتناب کنید، زیرا باعث می شود حرارت روغن پایین بیاید و روغن قبل از تشکیل لایه ی عایق به داخل غذا نفوذ کرده و غذا چرب شود ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

دانلود پاورپوینت روغن سبوس برنج وروش های استخراج آن

دانلود پاورپوینت روغن سبوس برنج وروش های استخراج آن —برنج از محصولات زراعی قدیمی است. —قدمت کشت آن در آسیا بالغ بر7000سال می باشد. —مبدا اصلی آن هند،بنگلادش ، تایلند و ویتنام ومرکز اولیه آن احتمالاً جنوب چین  می باشد. —کشت برنج در ایران به حدود 400سال قبل از میلاد برمی گردد . درمناطق بابل وشوش کشت می شده.   —گیاه یک ساله برنج به خانواده گندمیان (Poaceae) و جنس اوریزا (Oryzae) تعلق دارد. —دارای ریشه های افشان و قوی که در لایه فوقانی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت

دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت علم نگهداری محصولات بعد از برداشت مربوط به روش های برداشت حمل و نقل، بسته بندی و نگهداری آنها می شود. آشنایی باروشهای                                     نگهداری محصولات باعث می شود.  تا از ضایعات محصولات باغبان ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,500 تومان

دانلود پاورپوینت روش هاي نگهداري گوشت

دانلود پاورپوینت روش هاي نگهداري گوشت vگوشت ها ممكن است به صورت تازه عمل آوري شده ، خشك شده و يا به روشهاي ديگري فرآوري شوند. vنگهداري گوشت با توجه به اينكه از مهمترين مواد غذايي فساد پذيراند معمولا به وسيله تركيبي از روشهاي نگهداري انجام مي گيرد. vباتوجه به اينكه اكثر گوشتها به علت داشتن رطوبت زياد محيط بسيار مناسبي براي رشد ميكروبها هستند.PH  نزديك محدوده خنثي و مواد مغذي فراوان  و به علت وجود تعداد زيادي ميكروارگانيسمها ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

دانلود پاورپوینت روش هاي نگهداري مواد غذايي به وسيله سرما

دانلود پاورپوینت روش هاي نگهداري مواد غذايي به وسيله سرما الف ) از بين بردن فلور ميکروبي موجود در مواد غذائي به طور کامل  ( استريليزاسيون) و يا از بين بردن ميکروارگانيسم هاي پاتوژن و خطرناک يا به عبارتي ديگر نابود کردن بخشي از فلوئور ميکروبي ( پاستوريزاسيون) . ب) جلوگيري از تکثير ميکروارگانيسم ها به طور مداوم و يا در زماني معين    و نگهداري شيميايي. )  aw ( استفاده از سرما ، تغييرات در درجه حرارت يکي از مهمترين  عوامل خارج ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,500 تومان

دانلود پاورپوینت روش هاي نگهداري گوشت

دانلود پاورپوینت روش هاي نگهداري گوشت گوشت ها ممكن است به صورت تازه عمل آوري شده ، خشك شده و يا به روشهاي ديگري فرآوري شوند. نگهداري گوشت با توجه به اينكه از مهمترين مواد غذايي فساد پذيراند معمولا به وسيله تركيبي از روشهاي نگهداري انجام مي گيرد. باتوجه به اينكه اكثر گوشتها به علت داشتن رطوبت زياد محيط بسيار مناسبي براي رشد ميكروبها هستند.PH  نزديك محدوده خنثي و مواد مغذي فراوان  و به علت وجود تعداد زيادي ميكروارگانيسمها در ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

دانلود پاورپوینت روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع

دانلود پاورپوینت روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع §تولید گلوکز : .1روش شیمیایی      تکنولوژی ساده و ارزان .2روش آنزیمی      غیر قابل دسترس و گران   اساس فرایند تولید گلوکز از نشاسته به روش شیمیایی هیدرولیز نشاسته در حضور اسید و درجه حرارت بالاو فشار بالا   آماده سازی محلول نشاسته اسید زنی هیدرولیز خنثی سازی خنک کردن رسوب گیری   فیلتر پرس اول رنگبری فیلتر پرس دوم ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

دانلود پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی žهیدرولیز نشاسته بااسید žمعایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز žروش های تولید قند مایع گلوکزی : 1.هیدرولیز اسیدی به روش غیر مداوم سیستم مداوم هیدرولیز هیدرولیز اسید – آنزیم هیدرولیز آنزیم _ آنزیم غیر مداوم ž žنشاسته از 2 نوع پلیمر تشکیل یافته است :  ترکیب خطی آمیلوز و ترکیب انشعابی آمیلوپکتین .   žهیدرولیز نشاسته با کاتالیست های اسیدی به طور کلی شامل شکست در هر د ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز

دانلود پاورپوینت روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز فروکتوز مقدمه : فروکتوز یک مونو ساکارید می باشد که به دو شکل کریستالی و شربت در محصولات غذایی کاربرد دارد ، این قند بصورت طبیعی و به وفور در میوه ها یافت می شود و به مقدار کمتری در سبزیجات غده ای مانند پیاز و سیب زمینی وجود دارد ، میوه ها سرشار از منابع مونو و دی ساکارید می باشند به طور  مثال : انجیر : بیش از 48.5% ساکارز و انجیر خشک :30.9% فروکتوز و 42% گلوکز دارد ، فروکتوز بر خلاف گلوکز و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت سركه

دانلود پاورپوینت سركه براي سركه در صنايع مختلف تعاريف كم و بيش متفاوتي عنوان شده است. كه از نقطه نظرهاي مختلفي بيان گرديده اند ولي آنچه همگان بر آن نظر دارند اينست كه : سركه فراورده ايست كه در نتيجه ي تخمير الكل و سپس تخمير استيكي مايعات قند دار در اثر فعل و انفعالات  باكتريهاي موجود در مايع حاصل ميشود اسامی زیادی برای سرکه وجود دارد در فرانسه Cider است در اسپانیا Sidra است در آلمان Apfelwein است در حقیقت کلمه Ci ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

دانلود پاورپوینت سيستم بسته بندي ضد عفوني شده ASEPTIC

دانلود پاورپوینت سيستم بسته بندي ضد عفوني شده ASEPTIC  پر كردن بسته هاي استريل با محصولات استريل شده .   كلمه آسپتيك از كلمه يوناني SEPTICOS گرفته شده كه معني آن عدم وجود آنزيم هاي فاسد كننده است ،به اين مفهوم كه ماده مورداستفاده در بسته بندي خواص مكانيكي مطلوب براي جلوگيري از نفوذ گازها ويا مايعات غير مجاز را داشته باشد . به طور كلي 2 مبحث در كاربرد تكنولوژي بسته بندي ضد عفوني شده وجود دارد: .1بسته بندي محصولات استريل شده مانند ،شير . .2بست ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت شربت ها ی قندی

دانلود پاورپوینت شربت ها ی قندی تعریف شربتها ی قندی بخشی از شیرین کننده های طبیعی هستند که امروزه استفاده فراوانی در تولید محصولات غذایی و حتی دارویی دارند .  شربت خرما خرما میوه ای قدیمی است . چربی کمی دارد . بعلت مقادیر ناچیز سدیم بیماران مبتلا به فشار خون بالا با مصرف آن مشکلی نخواهند داشت . شربت یاکون اکثر ریشه ها و غده های گیاهی کربوهیدرات ها را به صورت نشاسته ذخیره می کنند ، گیاه باکون کربوهیدارت را بهصورت فرو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

دانلود پاورپوینت شکلات

دانلود پاورپوینت شکلات    شكلات يكي از پر مصرف ترين مواد خوراكي جهان است. كافي است در نظر آوريم كه اروپايي ها بطور متوسط سالانه 9 كيلو شكلات مي خورند و اين رقم در سال به بيش از 2 ميليون تن در سال مي رسد.يك پوند شكلات ( معادل 59/453 گرم) در حدود 2515 كيلو كالري انرژي را تامين مي كند. تركيب متوسط شكلات به اين قرار است: پروتئين 8/4 درصد , چربي 5/32 درصد , كربوهيدرات 5/59 درصد و تئوبرومين 25/1 درصد.شكلات يك ماده م ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,500 تومان

دانلود پاورپوینت سمینار شیر سویا

دانلود پاورپوینت سمینار شیر سویا فصل اول:مقدمه 1-1-معرفی     در جهان امروز كمتر گياهي است كه با كلمات تحسين آميزي مانند طلاي زرد ، گياه معجزه آفرين وجواهر زرد ، گنجينه بزرگ ، محصولي در نهايت كمال و… تعريف شده باشد . اگر به ارزش تركيبات سويا كه بهره گيري از آن قدمت بسيار دارد توجه گردد اين نكته روشن خواهد شد كه گياهي با توان توليد بالاتر از 5 تن محصول در شرايط مناسب ، با محتواي 45-35 درصد پروتئين ، 23 -14 د ...

توضیحات بیشتر - دانلود 9,000 تومان

دانلود پاورپوینت سلامتی و ایمنی شیر و کنترل کیفیت آن

دانلود پاورپوینت سلامتی و ایمنی شیر و کنترل کیفیت آن — تاریخچه —آزمایش شیر و کیفیت کنترل —کنترل کیفیت شیر چیست ؟ —چگونه میتوانیم یک شیر پر کیفیت داشت ؟ —کنترل کیفیت شیر در بازار زنجیره ای در کنیا —روش به کار گیری کنترل کیفیت در آزمایش شیر نمونه گیری از شیر نمونه گیری از شیر برای تست باکتریایی نگهداری نمونه برچسب زنی و مشخصات غذا تستهای رایج در آزمایش شیر —کیفیت پاستوریزاسیون شیر — مقدمه شیر یک غذای طبیعی مایع است و یک غذای کامل برا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

دانلود پاورپوینت شير سويا

دانلود پاورپوینت شير سويا فهرست مطالب دانه ها سويا  : مقايسه و ارزش غذايي : آنزيمهاي سويا : محصولات سويا : شير سويا : شيرسويا چيست؟ ارزشهاي غذايي شير سويا : دسترس پذيري شير سويا : شير سويا را خودتان تهيه کنيد: شير سويا چگونه ساخته مي شود ؟ دانه ها سويا  : دانه هاي سويا نقش مهمي در اغلب جوامع آسيايي به عنوان غذا و هم دارو دارد . و امروزه در فرهنگ غربي براي ارزش غذايي شان بهتر شناخته شده اند .بيشترين ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

دانلود پاورپوینت طرح تاسیس کارخانه ماکارانی

دانلود پاورپوینت طرح تاسیس کارخانه ماکارانی در حال حاضر کارخانهای در ایران وجود ندارد که بتواند گندم دوروم یا سخت را به سمولینا یا دانه شکری ریز تبدیل نماید که اقتصادی باشد کارخانه های موجود گندم های معمولی یا گندم مخصوص نان را تبدیل به آرد نول یا آرد مغزدانه می نمایند که در صنعت تهیه محصولات خمیری مورد استفاده قرار می گیرد و در نتیجه ملاحظه می گردد که کیفیت ماکارانی های تولید داخل بسیار پایین می باشد درحالیکه در کشورهای صنعتی از گندم دوروم ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,500 تومان

دانلود پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید

دانلود پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید طراحی محصولات از ایده تا تولید طراحی محصولات جدید در صنایع مختلف از جمله صنایع غذایی فرایند پیچیده ای است که متضمن عبور از مراحل مختلف بوده و نیازمند مطالعات گسترده و صرف زمان مناسب است. این عملیات در واحدهایی تحت عنوان واحدهای تحقیق و توسعه انجام می پذیرد. واحدهای طراحی و توسعه در هر سازمان بعنوان مغز متفکر سازمان محسوب شده و مهمترین اهداف آن ها بشرح زیر است: 1- توسعه محصولات جدید 2- بهین ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,500 تومان

دانلود پاورپوینت عناصر ضد مغذي - بازدارنده‌ها

دانلود پاورپوینت عناصر ضد مغذي - بازدارنده‌ها wاهميت بررسي عناصر ضد مغذي و بازدارنده ها درخوراک: w – 70% هزينه هاي پرورشي مربوط به غذاست. – بسياري از غذا ها بطور طبيعي حاوي اين ترکيبات هستند. – اثرات زيان آور اين ترکيبات بر رشد و کارکرد بدن حيوان – انتخاب مواد خوراکي و تعيين حد مجاز آنها جهت جيره نويسي – استفاده از مواد ضد مغذي براي منظورهاي مفيد – فرآوري مواد غذايي و راههاي افزايش کيفيت خوراک w بازدارنده‌هاي پروتئيني : –بازدار ...

توضیحات بیشتر - دانلود 9,500 تومان

دانلود پاورپوینت غذاهاي عملگر

دانلود پاورپوینت غذاهاي عملگر •ارزشهاي تغذيه‌اي •مقابه با بيماريها •تنوع محصولي •بسته‌بندي و ماندگاري محصول •روشهاي عرضه به بازار •فرهنگ سازي   •   لوبياي سويا با تمام كوچكي‌اش ”گنجينه‌“ ايست از ارزشها و پتانسيلهاي بالقوه غذايي كه توجه معتبرترين مراكز و محافل علمي تخصصي دنيا را به خود جلب نموده است. •پروتئين سويا، شاخص ترين پروتئين در عا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

دانلود پاورپوینت غذاهاي ارگانيك

دانلود پاورپوینت غذاهاي ارگانيك غذاهاي ارگانيك غذاهاي ارگانيک عبارتند از غذاهاي حيواني و گياهي که در توليد آن از سيستم هاي طبيعي استفاده شده و ارگانيسمهاي اصلاح شده ژنتيک و مواد شيميايي شامل حشره کش، قارچ کش، آفت کش و علف کش ها به کار نرفته باشد . در پروسه محصولات ارگانیک نباید چرخه طبیعت به هم بخورد و هیچ نوع ماده شیمیایی نیز نباید در این محصولات نقش داشته باشند .   طرفداري از محيط زيست و آغشته نکردن مواد غذايي ب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,500 تومان

دانلود پاورپوینت فرآوری روغن زیتون

دانلود پاورپوینت فرآوری روغن زیتون درخت زیتون یکی از کهن ترین درختان می باشد که بنوعی بیانگر و   گره خورده با فرهنگ است و مبدا اصلی آن را کشور یونان می دانند   و کاشت این گیاه ارزشمند در ایران سابقه ی 900 ساله دارد که چنین بنظر می رسد که اولین بار کشت زیتون در گرگان کنونی صورت گرفته است. در حال حاضر کشت زیتون در مناطق مختلف جهان صورت می گیرد و بر طبق اطلاعات منتشره توسط سازمان خواروبار    &n ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

دانلود پاورپوینت فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی

دانلود پاورپوینت فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی يكي از روشهاي طبقه بندي بسته بندي ها طبقه بندي آنها بر اساس جنس مواد مصرفي است ظروف فلزي يا حلبي تاريخچه ساخت ظروف فلزي در دنيا     و در ايران     مزاياي قوطي فلزي     معايب قوطي فلزي بسته بندی مدرن روزانه بیش از پنج میلیارد لیتر آب آشامیدنی، شیر، آب میوه و سایر مواد غذایی مایع در جهان مصرف می شود. بسته بندی و روش نگهداری نقش مهمی در حفظ کیفیت ای ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,500 تومان

دانلود پاورپوینت کاربرد نانو فناوری در بسته بندی غذا

دانلود پاورپوینت کاربرد نانو فناوری در بسته بندی غذا نانو تکنولوژی: واژه کلی است و بر تمام فناوری های پیشرفته در عرصه کار با مقیاس نانو اطلاق می شود .(ابعاد بین 1 تا 100 نانومتر) - نانومتریک بیلیونیم متر است. - فناوری نانو توانایی کار در سطح مواکولی یااتمی برای ایجاد ساختارهای بزرگ و کاملأ نو با سازماندهی مولکولی است. پیشرفت در بسته بندی هوشمند برای افزایش عمر مفید محصولات غذایی ،هدف بسیاری از شرکتهاست .این سیستم های بسته بندی قادر خواهند بود ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

دانلود پاورپوینت بلانچینگ Blanching

دانلود پاورپوینت بلانچینگ Blanching مقدمه • آنزیمها کاتالیزورهایی هستند که باعث تسریع در واکنش بین مواد غذایی می شوند. فعالیت آنزیمها ممکن است مطلوب یا نا مطلوب باشد و حتی فعالیت یک آنزیم ممکن است در یک ماده غذایی خاص مطلوب و فعالیت همان آنزیم در ماده غذایی دیگر نامطلوب باشد و به عنوان مثال می توان به فعالیت آنزیم پکتیناز اشاره کرد: • که در محصولی نظیر تولید رب گوجه فرنگی فعالیت این آنزیم نامطلوب بود زیرا با تجزیه پکتی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,500 تومان

دانلود پاورپوینت بررسي افلاتوكسين M1 در فرآورده هاي لبني ، روش تشخيص و كاهش آن

دانلود پاورپوینت بررسي افلاتوكسين M1  در فرآورده هاي لبني ، روش تشخيص و كاهش آن فهرست — هدف — مقدمه و تاريخچه —مايكوتوكسين ها •خصوصيات مايكوتوكسين ها •فاكتورهاي موثر در رشد قارچ مولد سم و سنتز سم • —افلاتوكسين ها •انواع آفلاتوکسین ها •كپك هاي مولد افلاتوكسين •فاكتورهاي موثردر رشد قارچ وتوليد افلاتوكسين •مواد غذايي حاوي افلاتوكسين ها • —افلاتوكسين M •نحوه تبديل آفلاتوكسين  B1  به M1 — حد مجازافلاتوكسين ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,500 تومان
تعداد صفحه(2):