تلگرام

اطلاعیه فروشگاه

بازدید کننده گرامی: در این فروشگاه کلیه اسناد علمی و پژوهشی از قبیل: مقاله، کتاب، تحقیق، و غیره با قیمت مناسب در اختیار شما قرار می گیرد. امیدواریم فایل هایی که در این فروشگاه عرضه می شود کمک شایانی به دانشجویان و بازدیدکنندگان در جهت به دست آوردن اطلاعات علمی صحیح و آسان در هر زمینه از مطالب مختلف کرده باشد. با عضویت در کانال تلگرام ما از زمان قرارگیری فایل های جدید در این فروشگاه به صورت 24 ساعته مطلع شوید

دانلود مقاله ویفر شکلاتی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 37

 

کلیاتی در راستای شناسائی محصول و ارتباط منطقی آن با زنجیره تولید

در حال حاضر و حتی از زمانهای بسیار قدیم غلات جزو پایه های اساسی تغذیه انسان بشمار می رود . بعدها با مکانیزه شدن کشاورزی و در نتیجه افزایش تولید محصولات آردی متنوعی از غلات تهیه شده و بعنوان غذای آماده مصرف و تفننی مورد استفاده قرار می گرفته و می گیرد.

انواع مختلف بیسکویت ها ویفرها ، از فرآورده های فوق الذکر می باشند که معمولاً بصورت بسته های آماده مصرف به بازار عرضه می گردند.

عمده ترین مصرف کنندگان محصولات غذایی تفننی مثل بیسکویت و ویفر و ... مردم شهرنشین هستند و با توجه به رشد روز افزون جمعیت شهری معمولاً نمودار رشد تقاضا برای محصولات آمادهم صرف سیر صعودی داشته و بهمان نحو افزایش قابل توجهی در میزان مصرف این فراورده ها پیش بینی می گردد.

ویفر شکلاتی یکی از انواع محصولات آردی می باشد. ویفر شکلاتی ، در حقیقت نوعی ویفر است که توسط یک لایه شکلات جهت بهبود عطر و مزه و طعم پوشش داده شده است.

طرح مطالعاتی حاضر مشخصات فنی و تکنولوژیکی و مسائل مالی و اقتصادی تولید ویفر شکلاتی را مورد بحث و بررسی قرار می دهد.

1-2- تعریف ، ویژگیها و مشخصات فنی محصول

ویفر شکلاتی نوعی شیرینی ترد می باشد که از قرار دادن یک ماده خوراکی بین دو یا چند لایه نازک و ترد نان ویفر ، حاصل می گردد و توسط لایه ای از شکلات ( پودر کاکائو ، کره کاکائو و پودر شکر )، پوشیده می شود.

ماده ایکه در بین این لایه ها قرار می گیرد کرم ویفر نامیده می شود که اکثراً این ویفرها از نوعی چربی ، ( روغن ) پودر شکر ، شیر خشک ، رنگ اسانس و مواد بهبود دهنده ( افزودنی ) تهیه می گردند.

ویژگیها و مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظاهری محصول

ویفر شکلاتی از 2 یا چند لایه ( معمولاً 3 لایه ) نان ویفر که ما بین لایه ها کرم ویفر قرار داده شده و با لایه ای از شکلات کاکائویی ، روکش شده است تشکیل یافته ، معمولاً در بسته های 20 گرمی به بازار عرضه می شود. نوع لفاف بسته بندی از جنس آلومینیم فویل لامینه شده و عمدتاً از جنس پلی اتیلن متالیز، می باشد و بوسیله دستگاه بسته بندی به شکل دو سر پرس با دوخت شکمی ، بسته بندی می گردد.

طبقه بندی محصول

در حالت کلی ویفر جزو محصولات آردی و شیرینی طبقه بندی می شود و خود دارای 2 نوع می باشد : ویفر ساده ( بدون پوشش ) ویفر شکلاتی ( پوشش دار ) . در نوع پوشش دار قسمتی و یا تمام سطح نان ویفر با یک نوع کرم پوششی ( مثلاً شکلاتی و وانیلی و .... ) پوشیده می شود پس با توجه به این نوع تقسیم بندی ویفر شکلاتی یک نوع ویفر مرکب با پوشش کاکائو می باشد.

ویفر شکلاتی دارای انواع متفاوت نمی باشد ولی ممکن است از نظر اسانس بکار رفته ( موزی ، پرتغالی و .... ) دارای طعم های مختلف بوده و بر حسب سلیقه تولید کننده و مصرف کننده دارای سایز و نوع بسته بندی متفاوت از همدیگر تولید شود.

فرمولاسیون محصول

مواد اصلی متشکله ویفر شکلاتی ، عبارتند از : آرد ، روغن ، شکر و شکلات ، که از افزودنی های زیر جهت بهبود کیفیت ، عطر و طعم محصول استفاده می گردد.

جوش شیرین ، نمک ، اسید سیتریک ، لسیتین ، بیکربنات آمونیم و شیر خشک .

با توجه به ذائقه مصرف کنندگان خصوصیات مواد مورد استفاده و نیز قیمت مواد اولیه و قیمت فروش محصول ممکن است تفاوت هایی در فرمولاسیون ویفر ها مشاهده گردد که این تفاوت ها نسبتاً جزئی بوده و در میزان مصرف مواد اولیه می باشد. ولی کم و بیش تمام کارخانجات از مواد ذکر شده بطور مشابه در تولید استفاده می کنند.

در زیر فرمول عمومی تهیه ویفر شکلاتی ، با کیفیت مناسب و استاندارد ، که از منابع خارجی و داخلی تهیه شده است ذکر می شود.

فرمولاسیون نان ویفر

1 ) آرد گندم

15/40 درصد

2 ) آب

58 درصد

3 ) لسیتین ( فسفاتیدیل کولین )

8/0 درصد

4 ) جوش شیرین ( بی کربنات سدیم )

35/0 درصد

5 ) آمونیاک ( بی کربنات آمونیم )

1/0 درصد

6 ) بکینگ پودر

3/0 درصد

فرمولاسیون کرم ویفر

1 ) روغن نباتی

38 درصد

2 ) پودر شکر

60 درصد

3 ) اسانس

4/0 درصد

4 ) شیر خشک

6/1 درصد

البته لازم به یادآوری است که چون در مرحله برش ویفر ها ، مقداری به صورت ضایعات برش به هدر می رود. می توان حداکثر تا 20 درصد ترکیب کرم ویفر ، از پودر ضایعات استفاده نمود.

در نهایت فرمولاسیون ویفر شکلاتی به صورت زیر خواهد بود.

فرمولاسیون نهایی ویفر شکلاتی

آرد

39 درصد

روغن

17 درصد

شکر

25 درصد

لسیتین

5/0 درصد


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 4,500 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
file212_1209924_3915.zip216.4k





دسته بندی محصولات فروشگاه

filesell filesell