تلگرام

اطلاعیه فروشگاه

بازدید کننده گرامی: در این فروشگاه کلیه اسناد علمی و پژوهشی از قبیل: مقاله، کتاب، تحقیق، و غیره با قیمت مناسب در اختیار شما قرار می گیرد. امیدواریم فایل هایی که در این فروشگاه عرضه می شود کمک شایانی به دانشجویان و بازدیدکنندگان در جهت به دست آوردن اطلاعات علمی صحیح و آسان در هر زمینه از مطالب مختلف کرده باشد. با عضویت در کانال تلگرام ما از زمان قرارگیری فایل های جدید در این فروشگاه به صورت 24 ساعته مطلع شوید

دانلود پاورپوینت كفير يك نوشيدني تخميري

دانلود پاورپوینت كفير يك نوشيدني تخميري

كفير چيست ؟

كفير معروفترين شير تخميري اسيدي الكلي است كه منشاء آن به كوههاي قفقاز بر مي گردد اما از دهد 1980 به بعد اهميت اين فراورده لبني شناخته شده و تحقيقات وسيعي درمورد بهينه سازي و توليد صنعتي و افزايش دامنه تنوع پذيري اين محصول انجام گرفته است .
در واقع تاريخچه كفير به قرن ها پيش به چوپانان قفقاز برمي گردد . آنها كشف كرده اند كه شير تازه اي كه در كيسه هاي چرمي حمل مي شوند به صورت يك نوشيدني لذت بخش گازدار در مي آيند .نام كفير از زبان تركي گرفته شده است . قسمت اول اين كلمه يعني « كف » در زبان تركي به معني لذت بخش مي باشد كه احتمالا طرز بيان چوپانهايي بوده است كه از اين محصول استفاده مي كردند .
اين فراورده بطور طبيعي گازدار بوده است .

کوههای قفقاز

كفير داراي ارزش بالاي تغذيه اي و بيولوژيكي بوده و در سطح وسيع سني جهت تضمين سلامت مردم توصيه و تجويز مي گردد . بخصوص براي بيماران گاسترو آنتريت و متابوليك ، فشار خون ، ايكسمي قلب و انرژي توصيه شده است . مزه ملايم كفير و خصوصيات فلورميكروبي آن سبب تسهيل ترشح بزاق و ترشح آنزيم درمعده وپانكراس و نيز بهبود حركات پريستاتيك روده ها مي گردد .
كفير در افزايش حركات غذا در روده مساعدت نموده از طرفي حضور اسيدلاكتيك و اسيد استيك و آنتي بيوتيك موجود در كفير موجب مهار كردن فرآيند فساد در روده كوچك مي گردد.
اسيد لاكتيك توليد شده بوسيله باكتري هاي موثر در كفير موجب عمل انعقاد كازئين شده معمولا هنگامي كه ph  به 5/2 تا 5/3 برسد اين عمل آغاز و در ph 4/6 تا 4/4 كه كازئين از زنجيره املاح آزاد مي گردد خاتمه مي پذيرد و كلسيم جدا شده با اسيد لاكتيك بصورت لاكتات كلسيم وارد تركيب مي شود .
كفير منبع خوب ويتامين d ، پروتئين – بعضي آمينواسيدها و rna و dna و atp  و ديگر تركيبات آلي پيچيده مي باشد .

ارزش غذايي و درماني كفير :

 

دانه هاي كفير شبيه به گل كلم بوده و هر دانه 3 تا 20 ميلي متر قطر دارند . دانه هاي كفير خوشه هايي از ميكرو ارگانيسم ها هستند كه به وسيله يك شبكه پلي ساكاريدي كنار هم قرار مي گيرند . شبكه دانه هاي كفير از يك كمپلكس 13 درصد پروتيين ، 24 درصد پلي ساكاريد بعلاوه سلول هاي متفرقه تشكيل شده است . عمده پلي ساكاريد آن محلول در آب است كه به آن كفيران مي گويند .

تهيه و توليد كفير

 

براي ساختن كفير شير بايد با دانه كفير تلقيح شود و اين تلقيح تا زماني ادامه يابد كه يك مخلوط ماست مانند تهيه شود به مدت 12 ساعت در دماي 18 تا 24 درجه سانتي گراد است .

1 . روش سنتي :

 

 

 

 

فایل پاورپوینت 17 اسلاید


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 7,000 تومان

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
fileaa_1996415_2901.zip1.8 MB





دانلود مجموعه تحقیق های دانش آموزی و دانشجویی با حجم کم

دانلود مجموعه تحقیق های دانش آموزی و دانشجویی با حجم کم قابل توجه دانش آموزان و به ویژه کافی نت داران عزیز: این مجموعه شامل 800 فایل تحقیق با حجم 1 الی 10 صفحه و فرمت word می باشد. این فایل ها طی مدت طولانی توسط خود بنده درست شده و از هر لحاظ مورد اعتماد است. همه فایل ها مرتب و صفحه آرایی آماده چاپ هستند. اغلب فایل های این مجموعه 1 الی 4 صفحه ای هستند و به طور میانگین کل این مجموعه شامل  2000 صفحه خواهد بود. دانش آموزان عزیز در طی سال تحصیل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دسته بندی محصولات فروشگاه

آخرین محصولات فروشگاه

محبوبترین محصولات

filesell filesell