تلگرام

اطلاعیه فروشگاه

بازدید کننده گرامی: در این فروشگاه کلیه اسناد علمی و پژوهشی از قبیل: مقاله، کتاب، تحقیق، و غیره با قیمت مناسب در اختیار شما قرار می گیرد. امیدواریم فایل هایی که در این فروشگاه عرضه می شود کمک شایانی به دانشجویان و بازدیدکنندگان در جهت به دست آوردن اطلاعات علمی صحیح و آسان در هر زمینه از مطالب مختلف کرده باشد. با عضویت در کانال تلگرام ما از زمان قرارگیری فایل های جدید در این فروشگاه به صورت 24 ساعته مطلع شوید

دانلود پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش

دانلود پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش

مقدمه: 

خشک کردن مواد غذایی در دنیا یک امر عادی و حتی ضروری جلوه می کند و بسیاری از مواد غذایی ، میوه ها، انواع سبزیجات و حتی ضایعات صنایع غذایی را مانند تفاله های میوه بعد از کنسانتره و ... را خشک می کنند.

انگور خشک شده که همه به نام کشمش مي شناسند، قرن ها پيش به وجود آمده است. کشمش در ايران و مصر در 2000 سال قبل از ميلاد ، توليد شده بود.

ايران بعد از آمريكا و تركيه سومين توليدكننده كشمش و دومين و پرسابقه‌ترين صادركننده اين محصول در دنيا است، اين در حالي است كه در سال گذشته صادرات كشمش نزديك به 220ميليون دلار ارز وارد كشور كرده است.

کشمش خشکباری  خشک مغذي است و مانند ديگر خشکبارها در تمام سال يافت مي شود و يك محصول پر مصرف مي باشد.

کشمش علاوه بر مصرف خوراکی به عنوان مصرف غذایی در داخل کشور به صورت کشمش پلویی و در داخل شیرینی و نیز مصرف آن به صورت آجیل و در صنايع الكلي  نیز کاربرد دارد و به دلیل مصرف آن درخارج از کشور بویژه در کشورهای اروپایی و کشور های حاشیه  خلیج فارس و چین یکی از ارقلام مهم صادراتی محسوب می شود.


فواید کشمش :

کشمش دارای مواد معدنی و مغذی بسیار زیادی همچون آهن، پتاسیم، کلسیم و ...می باشد و نیز دارای ویتامینها ی B2,B1,C  است.

کشمش یک خشکبار پر انررژی، کم چرب و کم سدیم می باشد.

کشمش  منبع خوب آنتی اکسیدان و فیبر می باشد.

کشمش  محتوی مقدار زیادی آهن می باشد حدود 600 گرم کشمش 90 درصد آهن مورد نیاز روزانه بدن را تامین می کند 100 گرم کشمش در حدود 88/1میلی گرم آهن دارد، در حالیکه 100 گرم گوشت گاو بین 2 تا 4میلی گرم آهن دارد.

 

کشمش موجب کاهش استرس می گردد.

 

ارقام خشکباری :

برای تهیه کشمش ارقامی مورد استفاده قرار می گیرند که دارای        حبه های گوشتی و پرقند می باشد، وجود دانه در میوه این ارقام       باعث پایین آمدن کیفیت محصول می شود.

به همین دلیل در تمام کشورها برای تهیه کشمش از ارقام بیدانه         سفید و قرمز استفاده می شود.

به طور کلی 3نوع کشمش به بازار عرضه می شود:

    1- کشمش پلوئی

    2- کشمش سبز

    3- کشمش درشت یا مویز

 

عوامل موثر در تهیه کشمش خوب :

    اندازه، رنگ، مقدار مواد داخلی، پاکی و تمیزی پوست،   لطافت و نرمی و یا سختی کشمش.

 

 

 

 

 

فایل پاورپوینت 24 اسلاید



پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 7,000 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
fileaa_2000207_9384.zip338.2k