تلگرام

اطلاعیه فروشگاه

بازدید کننده گرامی: در این فروشگاه کلیه اسناد علمی و پژوهشی از قبیل: مقاله، کتاب، تحقیق، و غیره با قیمت مناسب در اختیار شما قرار می گیرد. امیدواریم فایل هایی که در این فروشگاه عرضه می شود کمک شایانی به دانشجویان و بازدیدکنندگان در جهت به دست آوردن اطلاعات علمی صحیح و آسان در هر زمینه از مطالب مختلف کرده باشد. با عضویت در کانال تلگرام ما از زمان قرارگیری فایل های جدید در این فروشگاه به صورت 24 ساعته مطلع شوید

دانلود پاورپوینت پپتيد هاي زيست فعال

دانلود پاورپوینت پپتيد هاي زيست فعال
 اجزاء خاص پروتئيني هستند كه اثرات مثبتي بر شرايط يا عملكردهاي بدن مصرف كننده داشته و نهايتاً خواص سلامت بخشي را اعمال مي نمايند .

خوردن چنين پپتيدهايي بر عملكرد دستگاه گوارش ، سيستم ايمني ، دستگاه عصبي و قلب اثرات مثبتي را بجاي مي گذارند

     اين اثرات سلامت بخش به نوع و ترتيب قرار گيري اسيدهاي آمينه پپتيدهاي مختلف بستگي دارد . بطوريكه برخي از اين پپتيدها خواص ضد ميكروبي ، آنتي اكسيداني ، ضد فشار خون ، ممانعت از ايجاد لخته در عروق خوني و يا فعاليت متعادل سازي سيستم ايمني را دارند و البته برخي از آنها نيز خواص چند گانه اي را از خود نشان داده اند.

 اندازه و طول اين پپتيدها زيست فعال از 2 تا 20 اسيد آمينه مي باشد

 
پروتيئن هاي شير در ابتدابه شكل غير فعال در زنجيره مولكولي پروتئين مادر وجود دارند . ولي ممكن است به 3 روش از مولكول اوليه آزاد شده و نقش زيست فعالي يا فيزيولوژيكي و عملكردي خاص خود را اعمال مي نمايند . اين سه روش عبا رتند از:
 

1-  هيدروليزآنزيمي توسط آنزيم هاي گوارشي

2-   تخمير شير با استارتر هاي پروتئوليتيك

3-  پروتئوليز با آنزيم هاي مشتق شده از m.oها يا گياهان      

 امروزه پروتئين هاي شير مهمترين منبع غني از اين پپتيدها بشمار مي روند . بطوريكه تا كنون تعداد بسيار زيادي از اين پپتيدهاي زيست فعال دراثر هيدروليز پروتئين هاي شير و فرآورده هاي تخميري شيري شناسايي شده اند.

 يا حتي امروزه در برخي كشورها فرآورده هاي لبني اي توليد مي شوند كه به آنها برخي از اين پپتيدها ريست فعال بعنوان مكمل اضافه مي شود كه خواص سلامت بخشي و عملكردي چند گانه و فيزيولوژيك دارند.

جداي از تشكيل پپتيدهاي زيست فعال در طي فرآيند رسيدن ، دسته اي از آنها نيز پس از خوردن پنير و اثر آنزيم هاي گوارشي بروي آن در طي عبور از دستگاه گوارش مشكل مي گيرند بطوريكه در يك تحقيق در شرايط آزمايشگاهي مشخص گرديد كه با اثر آنزيم پپسين بر پنير امنتال مقدار پپتيدهاي زيست فعال مهم و شاخص افزايش قابل ملاحظه اي يافته است . در پي چنين نتايجي مي توان اظهار داشت كه كه هضم فيزيولوژيك احتمالاً تشكيل پپتيدهاي زيست فعال را از پروتئين ها يا اليگوپپتيدهاي موجود در فرآورده هاي لبني افزايش داده و نيز اينكه دسته اي از پپتيدهاي زيست فعال در طي فرآيند هضم حفظ مي گردند .

در ماست هاي پروبيوتيكي كه در آنها از سويه ميكروبي لاكتوباسيلوس كازئي استفاده گرديده بود نيز انواع مهمي از پپتيدهاي زيست فعال شناسايي شده اند .
امروزه در ژاپن فرآورده تخميري لبني بنام هاي calips ، Evalus توليد مي گردد كه به ترتيب در تخمير آنها از استارتر كالچرهايي حاوي لاكتوباسيلوس هلوتيكوس ، ساكاروماسيس سدوزيه و باسيلوس هلوتيكوس سويه LBK-16H استفاده گرديده است . اين دو فرآورده لبني حاوي مقادير زيادي پپتيدهايي زيست فعال مي باشند كه جديداً براي مشخص نمودن خواص فيزيولوژيك و عملكردي اين پپتيدهاي زيست فعال ( در شرايط آزمايشگاهي ) از اين فرآورده ها به مدل هاي حيواني مورد بررسي خورانده مي شود كه نتايج حاصله بسياري از نتايج و اثرات سلامت بخش عنوان شده در بخش هاي قبلي را تأييد نموده اند
 
نوعي شير ترش

 محصولcalpis .,co., )ژاپن)

 حاوي پپتيد هاي زيست فعال

 (Val-Pro-Pro)و(Ile-Pro-Pro)

 مشتق شده از كاپا كازئين و بتا كازئين

 كاهش فشار خون

 
نوشيدني تخميري شيري غني از كلسيم
محصول كمپاني valio oy .,(فنلاند)
حاوي پپتيد هاي زيست فعال

   (Val-Pro-Pro)   و(Ile-Pro-Pro)

   مشتق شده از بتا كازئين و كاپا كازئين

    كاهش دهنده فشار خون

وي پروتئن هيدرولز شده

 محصول كمپاني davisco(USA)

 اجزاء پروتئيني بتالاكتوگلوبولين

 كاهش فشار خون

نوعي پنير سخت تخميري كم چربي

 

محصول كمپاني agrifood research(فنلاند)
حاوي پپتيد هاي زيست فعال آلفا  اس

كازئينf(91-100),(1-7),(1-9)

  بدون اثر سلامت بخشی

اجزاء پروتئيني هيدروليز شده

 كمپاني DMS Food spicialtilties

 از پپتيد هاي مشتق شده كازئيني

 بهبود عضله - بدنسازي

نوعي آدامس

 كمپاني cabury adams(USA)

 كازئين كلسيم فسفات

 ضد سرطان

اجزاء هيدروليزي

 كمپاني ARLA FOOD INGEDEINT

 كازئينو فسفو پپتيد

 

كمك به جذب مواد معدني
توليد پپتيدهاي زيست فعال به روش هيدروليز آنزيمي
متداولترين روش توليد پپتيدهاي زيست فعال هيدروليز آنزيمي مولكول كامل پروتئيني است . بسياري از پپتيدهاي زيست فعال شناخته شده با استفاده از آنزيم هاي گوارشي همچون پپسين و تريپسين توليد مي شوند .
 
 البته از ديگر آنزيم هاي هضم كننده و گاهي از تركيبي از چند پروتئيناز مختلف ( مثل آلكالاز ، كيموتريپسين ، پانكراتين و ترموليزين و نيز آنزيم هايي از منابع باكتريايي يا قارچي ) نيز براي توليد پپتيدهاي زيست فعال استفاده مي گردد .
اخيراً از تكنيك DNA نو تركيب نيز براي توليد پپتيدهاي زيست فعال استفاده شده است به اين ترتيب كه ژن توليد كازئين αs1 را وارد سيستم وراثتي E.coli نموده و سپس با اثر دادن آنزيم تريپسين به پروتئين توليد شده توسط ميكروارگانيسم مذكور ، پپتيد زيست فعال توليد مي نمايند .
 
 
 
 
فایل پاورپوینت 52 اسلاید


پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 6,500 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
fileaa_2007951_4643.zip1.8 MB