تلگرام

اطلاعیه فروشگاه

بازدید کننده گرامی: در این فروشگاه کلیه اسناد علمی و پژوهشی از قبیل: مقاله، کتاب، تحقیق، و غیره با قیمت مناسب در اختیار شما قرار می گیرد. امیدواریم فایل هایی که در این فروشگاه عرضه می شود کمک شایانی به دانشجویان و بازدیدکنندگان در جهت به دست آوردن اطلاعات علمی صحیح و آسان در هر زمینه از مطالب مختلف کرده باشد. با عضویت در کانال تلگرام ما از زمان قرارگیری فایل های جدید در این فروشگاه به صورت 24 ساعته مطلع شوید

دانلود تحقیق نوشابه

دانلود تحقیق نوشابه

فهرست مطالب

آشاميدني‌ها 1

مقدمه. 1

آشاميدني‌هاي گازدار غيرالكلي.. 1

اجزا تشكيل دهنده و ساخت... 2

قند. 2

مواد طعم دهنده 3

رنگ‌ها 5

اسيدها 5

آب... 6

انيدريد كربنيك.... 7

طرح كارخانه نوشابه‌سازي.. 8

توزيع و عرضه نوشابه‌ها در حجم‌هاي زياد. 9

نوشابه‌هاي قوطي.. 10

نوشابه‌هاي گازدار 11

گازدار كردن.. 14

تاريخچه و معرفي شركت: 17

شرح فعاليت‌هاي شركت: 18

آب: 19

تصفيه‌خانه آب: 20

تانك گچ‌گيرخانه: 24

خط توليد: 26

طرز تهيه نوشابه در ظروف PET‌ 5/1 ليتري: 30

طرز تهيه نوشابه در ظروف PET 300 سي‌سي: 30

عصاره: 32

آزمايشات شيميايي: 35

آزمايشات مربوطه به تصفيه‌خانه آب: 40

تصفيه فاضلاب: 42

ويژگي نوشابه‌هاي گازدار 43

 


آشاميدني‌ها مقدمه

تعداد زيادي از آشاميدني‌ها به منظور برطرف كردن نيازهاي تغذيه مصرف نمي‌گردند، بعضي از آنها براي رفع عطش و تعدادي محرك هستند.

هر كدام از اين آشاميدني‌ها اهميت فراواني دارند، زيرا از اجزاء تشكيل دهنده غذايي ساخته مي‌شوند و هم تابع قوانين مربوط به مواد غذايي خالص محسوب مي‌گردند و هم از سوي ديگر اين فرآورده‌ها در حجم عظيمي به مصرف مي‌رسند و در بعضي نقاط نوشيدن آنها بر آب ترجيح دارد. به علاوه ماءالشعير و نوشابه‌هاي گازدار (به استثناي نوشابه‌هاي رژيمي) توليد كالري مي‌كند. قهوه و چاي، گرچه به تنهايي فاقد كالري هستند، ولي اغلب چون با خامه يا قند مصرف مي‌شوند، كالري‌زا هستند. تكنولوژي هر كدام از اين آشاميدني‌ها و اجزا تشكيل دهنده آنها به مطالعه وسيع و گسترده نياز دارد.

آشاميدني‌هاي گازدار غيرالكلي

اين آشاميدني‌ها كه «سوداپاپ» مثال بارزي از آنهاست، عمدتاً شيرين شده، سپس معطر و اسيديفيه شده و به صورت مصنوعي گازدار مي‌گردند. بعضي اوقات به روش شيميايي نگهدار مي‌شوند. قدمت اين فرآورده‌ها به عهد يونانيان و روميان قديم مي‌رسد. در آن زمان آب‌هاي معدني براي مصارف طبي و نوشيدن توصيه مي‌شدند. از سال 1767، دانشمندي انگليسي به نام ژوزف پريستلي صنعت نوشابه‌هاي گازدار را از طريق مصنوعي گازدار كردن آب پايه‌گذاري نمود. توليد گاز انيدريك كربنيك در ابتدا از طريق اسيد كردن بي‌كربنات سديم يا كربنات سديم صورت مي‌گرفت و نام نوشابه‌هاي سودا كه امروزه هنوز هم به آنها اطلاق مي‌شود، به همين دليل است. گرچه ديگر توليد با اين روش منسوخ شده و تدريجاً آب ميوه‌ها و عصاره آنها به نوشابه‌ها براي معطر كردن اضافي شده است. امروزه در امريكا حدود 9 بيليون دلار نوشابه گازدار به فروش مي‌رسد. در اين كشور 2200 كارخانه نوشابه‌سازي وجود دارد و در اين كارخانجات 50 بيليون نوشابه در سال به فروش مي‌رسد.

 

 

 

فایل ورد 45 ص



پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 6,500 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
fileaa_2024586_8738.zip1.4 MB