تلگرام

اطلاعیه فروشگاه

بازدید کننده گرامی: در این فروشگاه کلیه اسناد علمی و پژوهشی از قبیل: مقاله، کتاب، تحقیق، و غیره با قیمت مناسب در اختیار شما قرار می گیرد. امیدواریم فایل هایی که در این فروشگاه عرضه می شود کمک شایانی به دانشجویان و بازدیدکنندگان در جهت به دست آوردن اطلاعات علمی صحیح و آسان در هر زمینه از مطالب مختلف کرده باشد. با عضویت در کانال تلگرام ما از زمان قرارگیری فایل های جدید در این فروشگاه به صورت 24 ساعته مطلع شوید

دانلود گزارش کار محیط کشت

دانلود گزارش کار محیط کشت

مقدمه :

کشت وتکثیر باکتریها در محیطهای مصنوعی از مهمترین روشهای تشخیصی در باکتر ی شتاسی است. برای کشت موفق باید شرایط مناسب برای رشد باکتری فراهم گردد. ازجمله این شرایط مواد غذایی - حرارت ورطوبت کافی-  نمک-  PH مناسب-  حضور یاعدم حضوراکسیزن می باشد .

امروزه کشــت باکتریها اغلب برروی محیـطهای کـشت مصـنوعی صـورت میـگیرد. محـیطهای کشت علاوه برتـامیـن نیازهـای غذایی وبسـیـاری نیـازهای دیـگـر دارای ترکیـبـاتی هسـتنـد که در تشخیــص وشناسایی باکتریها نیزموثرند. زمانی که غلظت میکروارگانیسمها کم باشد با انجام کشت میتوان تعداد آنها را افزایش داد.

 الف)اولین گروه مایع هستند كه براث نامیده می شوند مانند نوترین براث- مولر هینتون براث   در این نوع محیط های كشت كه به صورت سوسپانسیون هستند حركت دیده نمی شود. 

ب) دومین گروه جامد هستند كه آگار نامیده می شوند مانند نوترین آگار- مولر هینتون آگار  

ج)سومین گروه محیط كشت های نیمه جامد هستند که مقدار آگار آن ها نسبت به محیط جامد كمتر است   (1 تا5% آگار دارند. این نوع محیط های كشت زمانی استفاده می شوند كه بخواهیم حركت باكتری ها رامشاهده می کنیم.

 

 

 

فایل ورد 3  ص



پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 5,500 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
aa_551223_4485.zip12.6k